Babadağ’da Ali Atlı Rüzgârı

Babadağ’da Ali Atlı Rüzgârı

Seçime sayılı günler kala Babadağ’da Ali Atlı rüzgarı esiyor. Millet İttifakı’nın CHP’li Belediye Başkan Adayı olan Ali Atlı seçimin favorisi olarak gösteriliyor.

A+A-

Denizli’nin Babadağ İlçesi’nde Ali Atlı rüzgârı esiyor. Gittiği her yerde ilgi ile karşılanan ve vatandaşların desteğini alan Ali Atlı, gittiği her mahallede başkan gibi karşılanıyor.

Son olarak Kelleci Mahallesi’ni ziyaret eden Atlı ve ekibini vatandaşlar bağrına bastı. İlçe ile ilgili hayallerini ve projelerini anlayan Atlı’ya destek olan vatandaşlar, Babadağ’da değişim istediklerini belirttiler.

BABADAĞ TURİZM MERKEZİ OLACAK

Babadağ’ın eşsiz doğasını turizm için kullanmak istediğini belirten Ali Atlı “Doğa Park, Bungalov Evleri ve Hobi Bahçeleri ile 3 farklı noktada yapacağımız rekreasyon çalışması ile oluşturacağımız piknik alanları sayesinde ilçemize yerli turist gelmesini sağlamak istiyoruz. Bu düşünce ile inşa edeceğimiz 30 adet otantik dükkânı ile ilçemizi bir cazibe merkezi haline getirme istiyoruz. İlçemize gelen vatandaşlar hem eşsiz doğanın tadını çıkaracak, hem de Babadağ’da üretilen ürünleri satın alarak, ilçe ekonomisine katkı sağlayacak” dedi.

KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ MÜJDESİ

Babadağ’da yaşayan insanların ihtiyaçlarına yönelik derman projeler hazırladıklarını belirten Ali Atlı, ilçeye kuracakları Küçük Sanayi Sitesi ile hem istihdama hem üretime katkı koymak istediklerini söyledi. Atlı projelerinin alt yapılarını hazırladıklarını ve vakit kaybetmenden hayata geçirmek için girişimlere 1 nisan sabahı itibari ile başlayacaklarını söyledi.

GENÇLER İÇİN 2 DEV PROJE

Babadağ’da  yaşanan genç nüfus göçünün önüne geçmek adına farklı atılımlar yapmayı planladığını belirten Ali Atlı, yapısal olarak da iki farklı projeyi hayata geçireceklerini belirtti. Gençlik Merkezi ve Babadağ Kütüphanesi projelerinin inşasına, seçimlerin hemen ardından başlamayı hedeflediklerini belirten Atlı, bu projelerin tamamında da Babadağlı gençlerin istihdamda öncelikli olacağını belirtti.

BABADAĞ DEĞİŞİM İSTİYOR

Üretim odaklı ve israftan uzak projeleri ile vatandaşın gönlünü fetheden Ali Atlı, taraflı tarafsız herkesin takdirini toplarken, seçimin favorisi olarak gösteriliyor. Vatandaşların değişim isteğini her fırsatta dile getirerek destek olduğu Atlı ve ekibi tüm projelerinin ortak akılla üretildiğine dikkat çekerek, görev süresince de herkesi kucaklayan bir yönetim anlayışı ile hareket edeceklerini belirttiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.