Babadağ’da Büyük Heyecan

Babadağ’da Büyük Heyecan

Denizli’nin Babadağ İlçesi’nde Off-road ve Motor Spor Gösterileri yapıldı. Yapılan gösteriler ve yarışlar vatandaşlar tarafından ilgiyle ve heyecanla takip edildi.

A+A-

Babadağ’da dün Babadağ Belediyesi ve Babadağlı Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin ortaklığında Off-road ve Motor Spor gösterileri yapıldı. Babadağlı vatandaşların yoğun ilgiyle izlediği yarışlara Denizli ve Çevresi’nden bir çok sporcu katıldı. Bir çok klasmanda yarışların gerçekleştiği heyecanlı etkinlikte Babadağlı kadınlar el emeği yemeklerini ve ürünlerini sergileyerek tam bir festival havası oluşturdular.

23 Off-road aracının yarışta 3 klasmanda yarış gerçekleştirildi. 3 klasmanda ödül almaya hak sahibi olan sporcular yarışlardan sonra gerçekleştirilen ödül töreni ile protokolden ödüllerini aldılar. Off- road pilotlarının yanında yardımcı pilot olarak bulunan ve “co pilot” olarak adlandırılan yarışçıların kadın olması dikkatlerden kaçmadı. Kadın sporcuların da azimle yarıştığı heyecanlı rekabeti izleyiciler büyük bir coşkuyla izledi.

Aksiyon dolu Off-Road yarışlarının ardından pistte motor spor gösterileri yapıldı. Nefes kesen arazide yaptıkları şovlar ile izleyicileri büyüleyen motor sporcular vatandaşların zaman zaman yüreğini ağzına getirerek tam bir aksiyon yaşattı.

Ödülleri Verildi

Yapılan yarışların ardından başarılı sporcularına ödülleri verildi. Ödül törenine Denizli Milletvekili Teoman Sancar, Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, BASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Arpacı, BASİAD Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP Babadağ İlçe Başkanı Mehmet Altınöz katıldı.

Ödül töreninde konuşma yapan Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı bu yarışları geleneksel hale getirmek istediklerini ve Babadağlılara bu heyecanı her sene yaşatmak istediklerini söyledi. Başkan Atlı “Uzun zamandır çalışmasını hazırlığını yaptığımız Off-road ve Motor Spor Gösterilerini bugün yapmanın sevincini yaşıyoruz. Katılan bütün sporcularımıza ve yapımda çok büyük emeği geçen Babadağlı Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanımız Şeref Arpacı’ya çok teşekkür ediyorum. Bu yarışlarımızı her sene yapma hazırlığı içerisindeyiz. Seneye aynı heyecanı yaşamak istiyoruz” dedi.

Gerçekleştirilen ödül töreninin ardından sahneye Denizlili başarılı sanatçı Ozan Ozanca çıktı. Babadağlı vatandaşların kulaklarını sesiyle pasını silen Ozanca türküleriyle vatandaşlara eğlenceli anlar yaşattı. Günün yorgunluğunu Ozanca’nın sahnesiyle üzerlerinden atan Babadağlılar türkülere şarkılara eşlik ederek eğlendiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.