Babadağlılar BASİAD'la Buluştu

Babadağlılar BASİAD'la Buluştu

BASİAD’ın geleneksel iftar daveti bu sene yağmur yağma ihtimali nedeni ile Beyaz İnci düğün salonunda yapıldı.

A+A-

Yönetim Kurulu Başkanı Selim KASAPOĞLU ve Yönetim Kurulu Üyeleri ev sahipliği yaparak misafirleri karşıladılar, masaları ziyaret ederek misafirler ile ilgilendiler. İftara Babadağ Kaymakamı Tevfik Kumbasar, Babadağ Belediye Başkanı Salim Demirezen, Babadağ Emniyet Amiri Mustafa Oğuzhan ve Babadağ Müftü vekili İsmail Karahan, BASİAD Üyeleri eşleri çocukları, yakınları ve Babadağlılar katıldılar.

Bu güne kadar yapılan İftar Etkinliklerinin en yoğun katılımla yapılanı olan iftar Daveti bir şölen havasında geçti. Bir araya gelip bir birini görme fırsatı bulan Basiad Üyeleri ve hemşeriler sohbet edip özlemlerini giderdiler. İftarın yapılmasından sonra söz alarak davetlilere hitap eden BASİAD Başkanı Selim Kasapoğlu misafirlere katıldıkları için teşekkür ederek bir arada olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Babadağ Müftü vekili İsmail Karahan’ın yaptığı İftar Duasından sonra İftar Yemeği restoranın hızlı servisi ile beklemeden, hiçbir eksiklik hissettirmeden tamamlandı. Yemekten sonra bir süre sohbet eden, yaşlıların ve dostlarının masalarına ziyaret eden davetlilerin sohbet sonrası Ramazan Gecelerinin gereklerini yerine getirmek için ayrılmaları ile 2017 yılı İftar Daveti etkinliği noktalandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.