Bağbaşı Yaylası Beyaza Büründü

Bağbaşı Yaylası Beyaza Büründü

Denizli'nin 1500 rakımlı Teleferik ve Bağbaşı Yaylası'na mevsimin ilk karı yağdı.Mevsimin ilk karını alan Bağbaşı Yaylası, beyaz örtüsü ile mest etti.

A+A-

Denizli'da uzmanların daha önce uyardığı gibi fırtınalı bir hafta başlarken Başbaşı Yaylasına düşen ilk kar da Denizlilileri heyecanlandırdı.

İlk Kar Düştü

Denizli'de sabahın erken saatlerinde itibaren etkisini gösteren kar yağışı ile beraber 1500 rakımlı Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası beyaza büründü. Mevsimin ilk karını alan Bağbaşı Yaylası, beyaz örtüsü ile mest etti.

Denizlililerin sosyal yaşantılarını daha da zenginleştirip, doğa ile iç içe vakit geçirmelerini sağlamak amacı ile Denizli Büyükşehir Belediyesinin hayata geçirdiği Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası, mevsimin ilk kar yağışını aldı. Hizmete açıldığı ilk günden bu yana vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası, sabahın erken saatlerinden itibaren etkisini gösteren kar yağışı ile birlikte beyaza büründü. Dört mevsim doğanın farklı tonlarını içeren güzelliğiyle ziyaretçilerini kendine hayran bırakan Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası beyaz örtüsü ile kartpostallık görüntülere sahne oldu.

1500 rakımlı Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası karın yağması ile beraber ziyaretçilerini bekliyor. Ama fırtına sebebi ile teleferik bugün kapalı.

Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası'ndaki karlı görüntüleri belediyenin canlı kameralarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.