Baklan Belediyesi İcikli Mahallesini Yeniliyor

Baklan Belediyesi İcikli Mahallesini Yeniliyor

İcikli mahalle yollarının yenilendiğini belirten Gülsever, “Yıllardır bakımı yapılmamış ve yolları kötü durumda olan İcikli Mahalle ve mezarlık yolları belediye ekiplerimizce stabilize edildi. Mahallelerimizin çehresi değişiyor. El birliğiyle Baklanımız

A+A-

Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülseverİcikli Mahallesi’ndeki yol çalışmalarını yerinde inceleyerek ardından mahallelinin düzenlediği kahvaltıya katıldı. İcikliKahvehanesi’ndeki kahvaltıda mahallelilere yapılan çalışmaları aktaran Gülsever, “Baklan Belediyemiz ve Denizli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığının ortak çalışmasıyla İcikli Mahallemizdeki yolları ve yıllardır bakımı yapılmayan İcikli Mezarlığı çevresini düzenlendik.Düzenlenen yollarımız kumlanarak mezarlığın çevresinde de bakımsız olan yollarımız yenilendi.

Çalışmalarımızda 5 kamyon, 3 kepçe, 1 greyder, 1 silindir ve 20 personelimiz görev aldı. İnsanlarımızın rahatça mezarlık ziyaretlerinde bulunabilmeleri için gerekli olan tüm mezarlık bakım ve onarım çalışmalarımız eksiksiz tamamlandı. Mezarlık içerisindeki bakımsız ağaçlar budanarak yeni fidanlar dikildi” dedi.

Mahallelerin yeni çehrelere kavuşacağının altını çizen Gülsever, “Tüm mahallelerimizdeki kötü yollar düzenlenerek halkımız daha rahat ulaşım imkanına sahip olacak. Mahallelerimiz yeni bir çehreye kavuşacak. El birliğiyle Baklanımızı daha da güzelleştireceğiz” şeklinde konuştu.

“HİÇBİR YER BAKIMSIZ KALMAYACAK”

‘Baklan’da bakımsız hiçbir yer bırakmayacağız’ diyerek sözlerini sürdüren Gülsever, “ Gerek ana ve ara sokakların alt ve üst yapı çalışmaları, gerekse mezarlık ve okul önleri gibi insanlarımızın adım attıkları her yerde rahatlıkla ulaşım sağlaması için belediyemizce yapılması gereken tüm hizmetleri tamamlayacağız. Modern yaşam için gerekli olan tüm çalışmaları gerçekleştireceğiz” dedi. Mahalleliler çalışmaları desteklediğini belirterek Başkan Gülsever’e teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.