Baklan'a Çok Yakışacak

Baklan'a Çok Yakışacak

Baklan ilçesinde bağlı Beyelli Mahallesi’nde inşaatı süren Beyelli Kültür Merkezi’nin ana gövdesini meydana getiren çelik konstrüksiyonları tamamlandı.

A+A-

Beyelli mahallesinde Baklan Belediyesince inşaatına başlanmış olan ve Beyelili İşadamı Selahattin Çınar’ın destekleri ve katılım sağladığı Beyelli Kültür Merkezi’nde ana yapı bitirildi.

800 m²lik kapalı alanı ile bölgenin ve Baklan’ın en büyük kültür merkezlerinden bir tanesi olacak olan Beyelli Kültür Merkezi yapımı ile beraber Baklan’a modern bir yapı kazandırılacak. Beyelli Kültür Merkezi inşaatının bitirilmesi ile toplantı, tiyatro, sergi, kurs, atölye, konferans, düğün, mevlit gibi etkinliklerin yapılacağı salon eksikliği de karşılanmış olacak.

Baklan’da Yaşamak Daha Güzel Olacak

Baklan ilçesinde  önemli projeleri yaptıklarını ifade eden Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, dünden bugüne Baklan merkez ilçe ve mahallelerinde yapılması gerekli olan ne ise onu yapmanın çabası içinde olduklarını, Baklan’ın daha da güzel olacağını, Kültür merkezinin yapımında destekleri olan, aynı mahallede doğup büyüdükleri Denizlili iş insanlarından olan Selahattin Çınar’a teşekkür ettiklerini, merkezin tamamlanması ile gençlerin nişan-düğün etkinliklerinin, halkın mevlit törenlerinin, çocukların sünnet merasimlerinin, Ramazan aylarında iftarların, kurumların eğitim ve toplantılarının rahat bir şekilde yapılabileceği kültür merkezlerine sahip olacağını, ilçe için, mahalleler için, halk için verdikleri hizmetlerde yanlarında olan ve katkıda bulunan herkese teşekkürlerini sunduklarını belirtti ve  Baklan’da yaşamanın daha güzel olacağını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.