Baklan’da Bereket Sofrasına İlgi

Baklan’da Bereket Sofrasına İlgi

Baklan Belediyesi, Rahmet ve bereket ayı olan Ramazan’da iftar sofraları kurmayı sürdürüyor.

A+A-

Ramazan ayının 18. Gününde gerçekleştirilen iftar programına Milletvekili Cahit Özkan ve AK Parti Milletvekili Adayı Âdem Kayar da katılımda bulundu. Milletvekili Özkan iftar programından önce vatandaşları selamlayıp esnaf ziyaretleri yaptı.

Milletvekili Cahit Özkan İlçe halkı tarafından yoğun ilgi ile karşılandı ve iftar programında halka hitap etti. İftardan sonra Baklan Belediyesi Gençlik ve Kültür Merkezi’nde ilçe teşkilatı ve vatandaşlar ile toplantı yapan Özkan, 24 Haziran Seçimleri için gençlerden destekleri talep etti.

Teveccüh Büyük

İftar programında ise konuşma yapan Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, 11 ayın sultanı, rahmet ve bereket ayı Ramazanın güzelliklerini hep beraber görüp ve yaşadıklarını, ilçe merkezinde ve mahallelerde iftar programlarının halktan büyük teveccüh gördüğünü, kendilerini yalnız bırakmayan vatandaşlara çok teşekkür ettiklerini, aynı biçimde bugünkü iftar programına katılımda bulunan Milletvekili Cahit Özkan’a ve Milletvekili adayı Âdem Kayar’a teşekkürlerini sunduğunu dile getirdi.

İftar programında açıklama yapan Milletvekili Cahit Özkan, milletin en büyük hasretlerinde olan dayanışmanın, kardeşliğin, komşuluk hukukunun en güzel şekilde yaşanıldığı Ramazan ayından geçtiklerini, bu millete ne kadar hizmet etseler de az olduğunu,  Allah bu yapılan duaları kabul eylesin. Birlik ve beraberliğimizi daim eylesin şeklide konuştu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.