Başbuğ: Partimizi İktidara Taşıyacağız

Başbuğ: Partimizi İktidara Taşıyacağız

İYİ Parti 2. Olağan Kurultayında GİK’e yedek 3. Sıradan seçilen Temel Başbuğ teşekkür etti.

A+A-

İYİ Parti 2. Olağan Kurultayında 588 oy alıp Genel İdare Kurulu’na yedek 3. sıradan seçilmiş olan Temel Başbuğ İYİ Partinin başarısı için elinden gelen gayreti göstereceğini ve Denizli ve Buldan teşkilatlarına, delegelere şükranlarını sunduğunu söyledi.

Denizli adına görev alacak isim olarak kendisini layık gördüklerini dile getiren Temel Başbuğ sözlerine şöyle devam etti.

81 İlin Delege Oyu

"Bu anlayış ve istekler doğrultusunda bize de aday olmak düştü. Sağ olsun milletvekilimiz olsun arkadaşlarımız olsun hep yanımızda oldular 81 ilin delegelerinden aldığımız oylarla bu göreve seçildim. Genel İdare Kurulunda yedek asıl ayrımı yapılmadan İYİ Partimizi gerçekleştireceğimiz projelerimizle iktidara taşımak için katkıda bulunacağım. Ülkemizin, bölgemizin, ilçemizin sorunlarını, sıkıntılarını çözüme kavuşturmak için gerekli çalışmalarda bulunacağım. Göreve seçilmemde bana destek olan yanımızda duran ve büyük emekler sarf ederek güvenlerini verdikleri oylarla ortaya koyan Denizli ve Buldan ilçe teşkilatlarımıza ve ülke çapında delege arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. İnşallah verilen desteklerle yüce Allah bizlere hayırlı görevler yapmayı nasip eder'”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.