BASİAD Yönetimi Babadağ Kaymakamlığını Ziyaret Etti

BASİAD Yönetimi Babadağ Kaymakamlığını Ziyaret Etti

BASİAD Yönetim Kurulu Üyeleri Babadağ Kaymakamı Sayın Nebi ÇANGA’yı makamında ziyaret etti.

A+A-

BASİAD Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Selim KASAPOĞLU ve yeniden oluşan Yönetim Kurulu Üyeleri birlikte Babadağ Kaymakamı Sayın Nebi ÇANGA’ya tanışma ziyareti gerçekleştirdiler. Bu ziyarete Yönetim Kurulu Başkanı Selim KASAPOĞLU, Yönetim Kurulu Başkan yardımcısı Şeref ARPACI, Yönetim Kurulu Üyeleri Zafer Ersin TOPOĞLU, Hüseyin OLGAÇ, Murat Tahir ALTINDAĞ, Ahmet ZEYBEK ve Doğan DEĞİRMENCİ katıldılar.

 

BASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Selim KASAPOĞLU BASİAD yönetimindeki son değişiklikler ile ilgili bilgiler verdikten sonra sözü kendilerini tanıtmaları için Yönetim Kurulu Üyelerine bıraktı. Yönetim Kurulu Üyeleri kendilerini tanıttılar.

 

Kaymakam Nebi ÇANGA ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Babadağ’da yapılmakta olan çalışmalarla ilgili bilgiler verdi, Babadağ Geriatri Merkezi inşaatının hızla ilerlediğini birkaç aya kadar kaba inşaatının tamamlanacağını ifade etti.

 

Babadağ’a kazandırmak istedikleri “Sakin Kent” projesi ile ilgili bilgi verdi BASİAD Yönetim Kurulu Üyelerinin çok ilgi duydukları proje üzerinde bir süre bilgi alışverişinde bulunulduktan sonra BASİAD Başkanı Selim KASAPOĞLU’na başarılar diledi.

 

Başkan KASAPOĞLU’nun Kaymakam sayın Nebi ÇANGA’ya teşekkür ederek BASİAD etkinliklerinde aralarında görmek istediklerin belirtmesi ile ziyaret sona erdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.