BASİAD’tan Başkan Atlı’ya Tam Destek

BASİAD’tan Başkan Atlı’ya Tam Destek

Babadağ Belediyesi Başkanı Ali Atlı’ya büyük onur. Atlı’ya bir destek de Babadağlı Sanayici ve İş Adamları Derneği’nden (BASİAD)  geldi.

A+A-

Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı 31 Mart seçimlerinin ardından Babadağ’da gerçekleştirdiği hizmetler ile adından söz ettiriyor. Babadağ Oteli, Babadağ Sanat Merkezi, Yardan Çayı Şelalesi gibi pek çok hizmeti başkanlığının ilk 100 gününde hayata geçiren Atlı ve ekibi son olarak BASİAD ile ortak gerçekleştirdiği Off-Road ve Motor Spor Gösterisi ile Babadağ ve Denizli halkı tarafından tam not aldı.

Yaptığı başarılı çalışmalarla halkın takdirini kazanan Başkan Atlı’ya bir destek de BASİAD yönetiminden geldi. Şeref Arpacı önderliğindeki BASİAD Yönetim Kurulu Başkan Ali Atlı’yı onur üyeliğine layık gördü. Babadağ Belediyesi ve BASİAD ortaklığına anlam katan Onur Üyeliği önümüzdeki süreçlerden BASİAD ve Babadağ Belediyesi’nin ortak çalışmalarının devam edeceğinin göstergesi oldu.

“BASİAD EN ÖNEMLİ DEĞERİMİZ”

Başkan Atlı “Babadağımız doğası, tarihi, üretimi gibi pek çok özelliği ile eşsiz değere sahip bir ilçemiz. Ancak tüm bunlardan daha değerlisi ilçemizin yetiştirdiği insanlarımızdır. Bugün Babadağ nüfusunun kat bekat fazlası ülkemizin dört bir yanında hatta farklı ülkelerde ekonomiye, bilime, sanata yatırımlar yaparak hepimizi gururlandırıyor. Bu değerli hemşehrilerimizin ortak çatısı olan BASİAD ilçemiz için en önemli değerdir. Şeref Arpacı Başkanımızın öncülüğünde hareket eden bu kıymetli oluşumun üyeleri şahsıma Onur Üyeliği’ni layık gördüler. Bende her şeyden önce bir Babadağlı olarak ilçemizin kalkınması, gelişmesi ve Babadağlılara yakışır bir konuma gelmesi için elimden geleni yapacağım. Beni Onur Üyeliği’ne layık gören başta Şeref Arpacı olmak üzere tüm BASİAD üyelerine teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.