Başımız sağolsun

Başımız sağolsun

Denizli’nin şehidi Piyade Er Kağan Kandemir için taziye mesajları yayınlandı.

A+A-

CHP DENİZLİ MİLLETVEKİLİ KAZIM ARSLAN

Şırnak’ta askerimize karşı yine hain saldırılar yapılmış; bir subay, bir erbaş, bir er olmak üzere üç askerimiz acımasızca şehit edilmiştir. Yine canımız yanmış, yine gencecik asker kardeşlerimiz şehit olmuştur. Bizleri Denizli-Çivril’de de Piyade Er oğlumuz Kağan Kandemir’in şehit düştüğü haberiyle daha da derin üzüntü ve acıya boğan bu menfur saldırıyı şiddet ve nefretle kınıyor, hayatlarını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, değerli aile ve yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarına ve yüce Milletimize başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Artık bu acıların son bulmasını istiyorum. Artık kan dökülsün istemiyorum.

DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI OSMAN ZOLAN

Milletimizin başı sağ olsun. Şırnak'ta eli kanlı terör örgütünün hain saldırısı sonucu 3 askerimiz şehit oldu. Evlatlarımızdan bir tanesinin de Çivrilimizden olduğunu üzüntüyle öğrendik. Denizli Büyükşehir Belediye Meclis Üyemiz Ali Kandemir'in yeğeni Kağan Kandemir'e ve şehit düşen silah arkadaşlarına, Allah'tan rahmet, ailelerine, yakınlarına, sevdiklerine ve yüce milletimize sabır ve başsağlığı diliyorum.

MERKEZEFENDİ BELEDİYE BAŞKANI MUHAMMET SUBAŞIOĞLU

Bölücü terör örgütünün bu hain saldırısında Çivrilli evladımız Piyade Er Kağan Kandemir’in şehit olduğunu derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Bölücü terör örgütü PKK’nın son çırpınışlarını hepimiz görmekteyiz. Vatan uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizin hesabı mutlaka sorulacaktır. Hiç şüphe yoktur ki; hem milletimiz hem de Denizlili hemşerilerimiz, Çivrilli Mehmetçiğimiz Kağan Kandemir’i asla unutmayacaktır. Denizlimizin başı sağ olsun. Aziz şehitlerimize Yüce Allah’tan rahmet, Mehmetçiğimiz Kağan Kandemir’in ailesine ve yakınlarına başlığı diliyorum.

PAMUKKALE BELEDİYE BAŞKANI HÜSEYİN GÜRLESİN

Şırnak’ta hemşerimiz, evladımız Ömer Kaan Kandemir ve 2 askerimiz millet olarak bizleri derin bir üzüntüye gark etmiştir.Tarih boyunca nice badireler atlatmış ve nice bedeller ödemiş olan aziz milletimiz dün olduğu gibi bugün de derin feraseti, basireti, akl-ı ve kalb-i selimi ile bu alçakça saldırıların da üstesinde gelecektir.Gün birlik günü, gün dirlik günü, gün millet olarak bir ve beraber olma günüdür. Başta evladımız Ömer Kaan Kandemir olmak üzere tüm aziz şehitlerimize rahmet, ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve yüce milletimize başsağlığı diliyorum. Başımız sağolsun, vatan sağ olsun.

DENİZLİ BAROSU BAŞKANI MÜJDAT İLHAN

Şırnak’ta meydana gelen terör saldırısında şehit düşen mehmetçiklerimize ve Denizli Çivril ilçesinden şehit er Ömer Kağan Kandemir’e Allah’tan sonsuz rahmet, yakınlarına, ailesine ve ulusumuza başsağlığı dilerim. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.