Başımız sağolsun!

Başımız sağolsun!

Denizli’nin iki hafta içinde bölücü teröre verdiği ikinci şehit olan Jandarma Komando Er Doğan Acar için taziye mesajları yayınlandı.

A+A-

AK PARTİ DENİZLİ MİLLETVEKİLİ MEHMET YÜKSEL

Türkiye olarak çok önemli bir süreci yaşıyoruz. Millet olarak birliğimizi ve beraberliğimizi daha da kenetleyerek dimdik ayakta duracağımız günlerin içinden geçiyoruz. Her gün yaşanan gelişmeler kahramanlarımızın şehit haberlerinin ulaşması içimizi yakıyor, canımızı acıtıyor. Ancak Türkiye Cumhuriyeti Devleti hainleri kalleşleri yerle bir etmeye yetecek güce sahiptir. Bugün Şırnak’ta terör örgütü PKK’nın hain saldırısında Denizli ilimizden Doğan Acar kardeşimizi şehit verdik. Şehidimizin kanına girenlerin hesabı mutlaka sorulacaktır. Bugün hainlerin ve kalleşlerin gölgesinde geçinerek siyaset yapma gayretinde olan siyasi örgütlerin bu topraklarda demokrasi ve barıştan söz etmesi asla kabul edilemez. Hainlerin barışı olmaz ancak kalleşliği olur. Bu kalleşlere vatan hainlerine bu milletin yürekleri olan güvenlik güçlerimiz en üst seviyede gereken cevabı vermeye devam edecektir. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu menfur ve alçakça gerçekleştirilen saldırıda hayatını kaybeden Kahraman şehitlerimiz ve Şehidimiz Doğan Acar kardeşimize Allah’tan rahmet, ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarına ve Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır diliyorum.

CHP DENİZLİ MİLLETVEKİLİ KAZIM ARSLAN

Daha dün yüreğimiz kan ağlarken, ertesi gün bir başka şehit haberiyle sarsılmaktan yorulduk ve usandık. Hep şehit acılarıyla yaşar olduk. Bizler barış ve kardeşlikle yaşamak için her yolu ısrarla denedikçe, silaha sarılmaktan başka bir hedefi olmayan hain PKK, yine gencecik askerlerimizi, polislerimizi pusu kurarak şehit etmekten başka bir şey yapmıyor, askerlerimizi ve polislerimizi şehit etmeye devam ediyorlar. Şırnak-Silopi'de PKK terör örgütünün mayınlı saldırısında şehit düşen dört polisimize ve Beytüşşebap'ta vatani görevini tamamlayarak memleketimiz Denizli’ye dönmek üzere yola çıkan askeri helikoptere düzenlenen alçakça saldırıyla şehit verdiğimiz evladımız Doğan Acar’a Allah’tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Ulusumuzun ve İlimizin başı sağolsun.

CHP DENİZLİ MİLLETVEKİLİ GÜLİZAR BİÇER KARACA

Terörün her türlüsüne karşı olduğumuzu, terörün insanlık suçu olduğunu, gencecik evlatlarımızı ard arda şehit vermekten duyduğumuz acı ve üzüntüyü bir kez daha haykırmak istiyorum. PKK terör örgütünü lanetliyorum. Terhis olduğu gün şehit düşen Denizlili er Doğan Acar’a ve polislerimize Allah’tan rahmet, acılı aileleri ve yakınlarına başsağlığı, yaralı polis ve askerlerimize acil şifalar diliyorum. Denizlimizin ve tüm milletimizin başı sağ olsun.

DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI OSMAN ZOLAN

Binlerce yıldır nice badireler atlatmış ve nice bedeller ödemiş aziz milletimiz dün olduğu gibi bugünde bu alçakça saldırıların üstesinden gelecektir. Ülkemizin geleceğini karartmak isteyen eli kanlı terör örgütü karşısında, Türk milleti dimdik ayakta durmaya devam edecektir. Bu vesileyle aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı diliyorum. Denizlimizin ve ülkemizin başı sağ olsun.

PAMUKKALE BELEDİYE BAŞKANI HÜSEYİN GÜRLESİN

Şırnak Beytüşebbap ilçesinde tezkeresini alan ve izne gelen askerlerin yer aldığı helikoptere yapılan saldırıda Denizlili Doğan Acar kardeşimiz şehit olurken, 7 askerimiz de yaralandı. Bu olay millet olarak bizleri derin bir üzüntüye gark etti. Tarih boyunca nice badireler atlatmış ve nice bedeller ödemiş olan aziz milletimiz dün olduğu gibi bugün de derin feraseti, basireti, akl-ı ve kalb-i selimi ile bu alçakça saldırıların da üstesinde gelecektir. Başta evladımız Doğan Acar olmak üzere tüm aziz şehitlerimize rahmet, ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve yüce milletimize başsağlığı diliyorum. Başımız sağolsun, vatan sağ olsun.

MERKEZEFENDİ BELEDİYE BAŞKANI MUHAMMET SUBAŞIOĞLU

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde personel dağıtımı yapan skorsky helikoptere eli kanlı terör örgütü tarafından haince düzenlenen saldırıda 1 askerimiz şehit olmuş, 7 askerimiz de yaralanmıştır. Denizlimize gelen şehit haberi bizleri derinden sarsmış, üzüntü ve acı yaşatmıştır. Saldırıda hayatını kaybeden kahraman şehidimiz Denizlili Doğan Acar’a Allah’tan rahmet, değerli ailesine, yakınlarına ve Yüce Türk Milletimize baş sağlığı diliyorum. Milletimizi derin bir acı ve üzüntüye boğan alçakça saldırılarda şehit olan kahramanlarımızın hesabı mutlaka sorulacaktır. Millet olarak çok önemli günlerden geçtiğimiz şu zamanda Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin bölünmez bütünlüğüne ısrarla kasteden hainlere gereken cevap verilecektir.

DENİZLİ BAROSU BAŞKANI MÜJDAT İLHAN

Ülkemizde yaşanan terör saldırıları nedeniyle çok zor günler geçiriyoruz. Artık duyduğumuz, gördüğümüz terör olayları haberlerine dayanacak, sabredecek, katlanacak gücümüz kalmadı. Bugün,    terhis belgesini aldıktan sonra Denizlimize gelmek üzere yola çıkan askerimizin bindiği helikoptere yapılan acımasız saldırı sonucu,  Şırnak'ta şehit düşen Doğan ACAR' ın haberi yine şehrimizi yasa boğmuştur. Kendisine ve yaşamını terör saldırıları sonucunda yitiren vatandaşlarımıza, askerlerimize ve polislerimize Allah'tan rahmet, ailelerine, yakınlarına ve ulusumuza başsağlığı, yaralı olan asker ve polislerimize de acil şifalar dileriz. Son günlerde sayısı hızla artan terör olaylarının ve şiddet ortamının sona ermesi için siyasi anlaşmazlıkları bir kenara bırakarak hemen çözüm  bulunması dileğiyle; Denizli Barosu olarak terörü bir kez daha kınıyor, ulusumuzun birlik ve beraberliğine yönelik yapılan tüm hain saldırıları lanetliyoruz. Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız.

DENİZLİ TİCARET ODASI (DTO) BAŞKANI NECDET ÖZER

Son süreçte Suruç katliamı ile başlayan menfur olaylarda asker, polis ve sivil vatandaş olmak üzere birçok insanımızı kaybettik ve maalesef kaybetmeye devam ediyoruz. Denizlililer olarak 30 Temmuz günü görevi başında yitirdiğimiz Ömer Kaan Kandemir’in ardından bugün de terhis olup evine dönmek üzere yola çıkan Doğan Acar’ı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Son şehidimizin olayının çok düşündürücü ve manidar olduğunun altını çizmek istiyorum. Şehidimize ve tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, aileleri başta olmak üzere yakınlarına ve milletimize başsağlığı ve sabır diliyorum. Şu anda Türkiye’nin en büyük sorunu için gerekli adımların bir an önce atılmasını ve belirsizlik ortamının da giderilmesini diliyor ve bekliyoruz.

DENİZLİ SANAYİ ODASI (DSO) BAŞKANI MÜJDAT KEÇECİ

Ülkemizin çeşitli noktalarında Terör Örgütü PKK tarafından düzenlenen hain saldırılar sonucunda birçok canımızı kaybediyoruz. Bugün bu kor bir kez daha Denizli’ye düştü; ancak bu hain saldırılar sonucu kaybettiğimiz her can bizim canımız. Teskeresini alıp Denizli’ye dönmek üzereyken Şırnak’ın Beytüşşebap İlçesi’nde helikoptere PKK’lı teröristlerin roketatar ve uçaksavar silahıyla ateş açması sonucu şehit edilen Doğan Acar başta olmak üzere tüm şehitlerimize Allah’tan Rahmet, ailelerine, yakınlarına ve milletimize başsağlığı ve sabır diliyorum.

MHP 21. DÖNEM DENİZLİ MİLLETVEKİLİ SALİH ERBEYİN

Ülkemiz zor zamanlardan geçmekte, vatanımızın dört bir yanı terör ateşiyle yanmakta, aslan gibi yiğitlerimiz şehadet şerbeti içmekte, Anadolu’muzun her bölgesindeki ocaklara ateşler düşmektedir. Ülkemiz dış mihraklar tarafından sevk ve idare edilen, içerdeki hainler tarafından uygulaması yapılan karanlık oyunlar ile zayıf düşürülmeye, etkisizleştirilmeye çalışılmaktadır. Bölücü, yıkıcı terör örgütlerinin hedefi haline gelmiş olan ülkemizde şiddet her geçen gün zemin kazanmaktadır. Çözülme süreciyle güç toplayan, uluslararası destek sağlayan, moral depolayan, hızla terörist ve silah takviyesi yapan PKK kanlı yüzünü tekrar göstermiş, canlarımızı almaya hız vermiştir. Bir an önce yapılan yanlışlardan vazgeçip ülkemizin ve milletimizin huzur, barış, beraberlik, can ve mal güvenliğimize yönelik her türlü tedbir hayata geçirilmelidir.  Bu  vesileyle  bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu menfur ve alçakça gerçekleştirilen saldırıda hayatlarını kaybeden  şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine, yakınlarına,  Yüce Milletimize başsağlığı ve sabır, saldırıda yaralanan kardeşlerimize  acil şifalar temenni ediyoruz.

MHP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ GRUP BAŞKANVEKİLİ YUSUF GARİP

Yeni bir ateş yine ocağımıza düştü. Şırnak Silopi de 4 polisimiz, Beytüşşebap ta askerliğini tamamlayıp terhis için helikoptere binen kardeşimiz Doğan Acar ve İstanbul Sultanbeyli de 1 polis müdürümüz hain bir saldırılar sonucu şehit edilmişlerdir. Ülkemizin başına musallat edilen bu terör belasının sona erdirilmesinin şartları bellidir. PKK terör örgütü vakit kaybetmeksizin kendisini lağvetmelidir. Örgüt militanları silahlarıyla birlikte güvenlik güçlerine teslim olmalı, bu silahlar devlet envanterine kaydedilmelidir. Teslim olan teröristler arasında suça karışanların Türk adaletine hesap vermeleri kesin olarak temin edilmelidir. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu menfur ve alçakça gerçekleştirilen saldırıda hayatlarını kaybeden kahraman şehitlerimize Allah’tan rahmet, değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve Yüce Milletimize başsağlığı ve sabır, saldırıda yaralanan kahramanlarımıza  acil şifalar temenni ediyoruz.

MHP MERKEZEFENDİ BELEDİYE MECLİSİ GRUP BAŞKANVEKİLİ METİN KARAKURT

Türkiye bölücü, yıkıcı, ayırıcı, aynı zamanda silah ve şiddete sırtını yaslamış her türlü terör ve cinayet örgütünün hedefindedir. Bu gerçeği akıl ve vicdan sağlığı yerinde olan hiç kimse ihmal ve inkar edemeyecektir.Bölgesel kaosun şarapnel parçaları, etnik ve mezhebi nitelikli kıvılcımlar ülkemizi beka düzeyinde risk ve tehditlere maruz bırakmaktadır. Bir yanda kafa kesen cani örgüt IŞİD, diğer yanda kafaya nişan alan kirli ve kiralık terör çetesi PKK, kanlı namlusunu aziz milletimize çevirmiştir.Türk milletine açıktan husumet besleyen küresel çevreler; mimarı oldukları vahşet projelerinin, yıkım planlarının kapsamına ülkemizi de dâhil etmenin zaman ve zemin şartlarını oluşturmaktadırlar.Milli huzur ve güvenliğimiz, sınır emniyet ve düzenimiz alçakça icra edilen saldırılara, sürekli tahkim edilen mütecaviz tahriklere maruz kalmaktadır. Nitekim tehlikelerin boyut ve yönü hiç olmadığı kadar yaygınlık ve etkinlik kazanmıştır. Milliyetçi Hareket Partisi kaynak ve gerekçesi ne olursa olsun her türlü şiddet, terör ve bölücülük zehrine hasımdır ve bunların karşı cephesindedir. Bu duygu ve düşüncelerle şehitlerimize Allah’tan rahmet ailelerine yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyorum.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.