Başkan 4 Ağustos’ta Halkı Dinleyecek

Başkan 4 Ağustos’ta Halkı Dinleyecek

Merkezefendi Belediyesi tarafından her ayın ilk Cumartesi günü ‘Sizi Dinliyoruz’ ismi ile yapılan vatandaş buluşmaları Ağustos ayında aralıksız devam edecek. Merkezefendi halkı 4 Ağustos Cumartesi günü Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ile

A+A-

Merkezefendi Belediyesi’nin vatandaşların istek ve tavsiyelerini dinlemek amacı için yaptığı ‘Sizi Dinliyoruz’ buluşmaları, 4 Ağustos Cumartesi günü saat 11.00 ile 13.00 arasında belediye hizmet binasında yapılacak. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Merkezefendi halkı ile tek tek görüşerek onlara kulak verecek, sorunlarına çözüm bulmaya çalışacak ve önerilerini, tavsiyelerini dikkate alacak. Bu toplantı her ayın ilk cumartesi günü gerçekleştirilmekte.

Tüm Halkı Bekliyorum

Başkan Subaşıoğlu, her ayın ilk Cumartesi günü yaptıkları ‘Sizi Dinliyoruz’ buluşmalarıyla vatandaşların bir araya geldiğini, 2017 senesinin Mart ayından beri her buluşmada Merkezefendi halkının yoğun bir ilgi gösterdiğini,  vatandaşlar ile görüşüp, onların istek ve önerilerini dikkate alıp çalışmalara devam ettiklerini,  bu şekilde ilçeyi daha da güzel bir hale getirdiklerini, her zaman istişare kültürüne önem verdiklerini ve halk ile bir araya gelmekten mutlu olduklarını, ellerinden gelen en iyi şekilde hizmet etmek için halkın yorumlarına da önem verdiklerini, bu vesile ile Merkezefendi halkını bu hafta sonu yani 4 Ağustos Cumartesi günü saat 11.00 ile 13.00 arasında belediye hizmet binasına beklediğini sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.