Başkan Akcan Hünerini Gösterdi

Başkan Akcan Hünerini Gösterdi

Denizli’nin Çal ilçesinde yufka ve gözleme yapan bir grup kadın Belediye Başkanı ve MHP’nin Başkan adayı Fethi Akcan’ı davet etti.

A+A-

Akcan, CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Feride Hayta’nın da olduğu ekmek evinde gözleme pişirdi, kadınlarla sohbet etti, “Eli nasırlı Anadolu kadınının hakkını bu toplum ödeyemez” dedi.

Hünerini Görelim

Çal’ın Gelinören mahallesinde yufka ve gözleme pişiren kadınlar Başkan Fethi Akcan’ı davet etti. Başkan Yardımcısı Adnan Tatar ile birlikte Gelinören’e giden Akcan’ı yufka açılan ocağın başına oturtan kadınlar, Başkan Akcan’ın eline oklavayı verip, “Haydi bakalım başkan hünerini görelim” dediler. “Ben de köyde yufka ekmek yiyerek büyüdüm” diyen Akcan, gözleme pişirdi, ardından da kadınlarla pişirdikleri gözlemeleri yediler.

Başkan Akcan’ı Gelinören’e davet eden kadınlardan biri olan CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Feride Hayta, “Başkanımızı ağırlamaktan dolayı çok mutlu olduk. Dostluklar bizler için siyaset üstündedir” diye konuştu.

Başkan Akcan ise, “Eli nasırlı Anadolu kadınlarının hakkını bu toplum ödeyemez. Orta Asya’dan Anadolu’ya Türk toplumlarında kadının her zaman önemi büyük olmuştur. Gönül sofralarını açtığı için Gelinörenli kadınlarımıza çok teşekkür ediyorum. Gelecek dönemde kadınlar ile ilgili daha güzel ve daha önemli projelerimiz olacak” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.