Başkan Akcan’a Büyük Övgü

Başkan Akcan’a Büyük Övgü

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Antalya’da Belediye Başkanları toplantısı düzenledi.

A+A-

MHP Genel Başkanı  Bahçeli, Çal’ın MHP’li Belediye Başkanı Fethi Akcan ile görüştü.  Bahçeli, ‘‘Fethi Başkan Çal’da ikinci dönemin. Seni yakından takip ediyor, başarılı buluyoruz’’ diyerek, Akcan’a övgüler yağdırdı.

MHP Genel Başkanı ile Fethi Akcan yaklaşık 30 dakika görüştü. Bahçeli 2024 yerel seçimlerinde mevcut belediyelikleri koruyup yeni belediyeler kazanmayı stratejik hedef olarak belirlediklerini söyledi. Bahçeli diğer MHP’li Belediyeler gibi Çal Belediyesi’ni de yakından takip ettiklerini söyleyerek, ‘‘Hangi siyasi görüşten olursa olsun vatan severlerin oyunu alarak iki dönemdir Belediye Başkanı seçilen Fethi Akcan’ın Başta sosyal belediyecilik çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Kendisi radarımızda çalışmalarında başarılar diliyorum’’ diye konuştu.

Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan ise, Çalışmalarının MHP Genel Başkanı tarafından takdir edilmesinin kendisine gurur verdiğini söylerek, ‘‘Çal için şimdiye kadar olduğu gibi şimdiden sonra tüm gücümüz ile çalışmaya devam edeceğiz.’’dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.