Başkan Akcan’a Cannes’tan Ödül

Başkan Akcan’a Cannes’tan Ödül

Denizli’nin Çal ilçesinde 2014’den ber i belediye başkanlığı yapan MHP’li Fethi Akcan’a, Fransa’nın Cannes’ta yapılan törenle “Yılın şehir yöneticisi” ödülü verildi.

A+A-

Ödülü merkezi İngiltere’de olan Global Liderler Kulübü (Oxford Global Club of Leaders) verdi. Cannes’teki ödül törenine katılan Başkan Akcan, “Ödülü Çal halkı adına aldım, çok mutlu ve gururluyum” dedi.

Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan bir süre önce Global Liderler Kulübü tarafından etkili şehir yönetimi, potansiyel yatırımcılar ve uluslararası iş çevrelerinin dikkatini çekme adına yapılan çalışmalar nedeniyle yılın şehir yöneticisi adayı gösterilmişti.

Global Liderler Kulübü Genel Sekreteri Alexandra Ferguson tarafından Fransa’nın Cannes kentindeki törene davet edilen Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, burada dünyanın dört bir tarafından törene davet edilen yerel yöneticiler ve siyasetçilerle bir araya geldi.

“DENİZLİ VE ÇAL ADINA GURURLUYUM”

Prestijli uluslararası ödülünü alan Başkan Akcan, “Denizli ve Çal adına mutlu ve gururluyum. Başta tarım ve turizm olmak üzere bir süredir sürdürdüğümüz çalışmalar, yabancı yatırımcılarla yaptığımız görüşmeler; Avrupa’nın en etkili sivil toplum örgütlerinden Global Liderler Kulübü’nün de dikkatini çekmiş. Çal’ın isminin Avrupa arenasında da konuşuluyor olması, bir yerlere aday gösterilmesi ve şahsıma ödül verilmesi Çal halkının başarısıdır. 19 bin kişinin yaşadığı güzel ilçemizin Fransa’da ödüllendirilmesi Denizli ve Çal’a büyük gurur yaşatmıştır” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.