Başkan Akcan’dan Dayanışma Mesajı

Başkan Akcan’dan Dayanışma Mesajı

Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan Korona virüsü ile alakalı alınan yeni bir kararı açıkladı.

A+A-

Denizli’nin Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, 34 mahallede belediyeye ait olan işletmelerden 45’inin korona virüsü sebebi ile kapatıldığını ifade ederek, tehlikenin geçip, işletmelerin açılma tarihine dek işletmecilerden kira bedeli almayacaklarını ifade etti.

Korona virüsü nedeni ile kamu kuruluşlarını ve özel işletmeleri ilaçlama çalışmalarını sürdüren Çal Belediyesi, yeni bir karar aldı. Belediye Başkanı Fethi Akcan, korona salgınının gerek Türk ekonomisi gerek uluslararası ekonomiyi olumsuz etkilediğini söyleyerek, belediyenin sahibi olduğu işletmeleri işleten kiracılardan kira bedeli alınmayacağını söyledi.

Dayanışma İçinde Olmalıyız

Korona virüsüne karşı topyekun mücadele verip, toplumun dayanışma içinde olması gerektiğini vurgulayan Başkan Akcan, “Çal Belediyesi’nin sahibi olduğu kafeterya, kahvehane ve restoran tarzındaki işletmelerimizdeki kiracılarımız, korona tehlikesi geçinceye kadar, yani bu işletmeler açılıncaya kadar belediyemize kira bedeli ödemeyecekler. Bu kararı alarak, mağdur olan işletmecilerimize teselli vermek istedik” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.