Başkan Akyol'dan Yeşilay Mesajı

Başkan Akyol'dan Yeşilay Mesajı

Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli AKYOL, toplumun bütün bireylerinin ve özellikle anne babaların sağlıklı nesillerin yetişmesinde büyük sorumluluklar taşıdıklarını belirtti.

A+A-

AKYOL, Yeşilay Haftası dolayısıyla yayımladığı mesajda, Tavas Belediyesi olarak sağlıklı nesillerin yetişmesi için bir çok sosyal projeyi hayata geçireceklerini ifade etti. İnsan sağlığının önemine değinen AKYOL, "Sağlıklı bireylerden oluşan toplumların gelişimi de hızlı olacaktır. Hem sağlığımıza hem de bütçemize zarar veren zararlı maddeler bizim en büyük düşmanımızdır. Sigara, alkol, uyuşturucu gibi maddeler bize hiçbir fayda sağlamadığı gibi bizden çok şeyler alıp götürmektedir.

Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan korumak için Belediye olarak elimizden gelen desteği yapacağız. Çünkü geleceğimizin teminatı gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak, sağlıklı, mutlu bir toplum oluşturmak bizim en önemli görevimizdir.Çocuklarımızı ve gençlerimizi madde bağımlılığı konusunda gerekli tüm bilgileri edinmeye, uyuşturucu ve kötü alışkanlıklardan uzak tutup onların sosyal, kültürel ve sportif alanlar içerisinde yer almalarına destek vermeye ve Yeşilay gönüllüsü olmaya davet ediyorum.

 

Yeşilay Haftasını kutluyor, herkese sağlık ve yaşam dolu bir ömür diliyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.