Başkan Arslan Bayramda da Vatandaşın Arasında

Başkan Arslan Bayramda da Vatandaşın Arasında

Göreve başladığı günden bu yana halkla daima iç içe olan Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan  bayram tatilini ilçede geçiren vatandaşlarla buluştu.

A+A-

Kurban Bayramı coşkusunu ve sevincini paylaşan Başkan Arslan  Ziyaretlerin ilk durağını Çameli Emniyet Amirliği,Çameli Jandarma Komutanlığı ,Çameli Devlet Hastanesini ziyaret edip orada kalan vatandaşların kurban bayramını kutlayan Başkan Arslan Bayramda  Mahalle Ziyaretleriyle devam etti.

Başkan vatandaşlarla iç içe bayram

Bayramların, milli ve dini duyguların inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği günler olduğunu belirten Başkan Arslan  ''Bu Kurban Bayramını da vatandaşlarımızla birlikte geçirdik. Onlarla bayramlaştık, sohbet ettik. Büyüklerimizin ellerinden öptük. Hasta ziyaretleri gerçekleştirdik.'' şeklinde konuştu. Tüm Mahalleleri dolaşan yapılan mevlid-düğün ve nikah merasimlerine katılan Başkan Arslan Mahallelerde bulunan kıraathanelere girerek vatandaşlarla birlikte çay içti, esnaflar ile sohbet etti Başkan Arslan büyüklerin de ellerini öptü. Başkan Arslan yapmış olduğu Bayram ziyaretlerinde, sevgi ile daima Çameli’nde  çok çalışmaya devam ettiklerini belirtti

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.