Başkan Arslan'a Arabaşı Sürprizi

Başkan Arslan'a Arabaşı Sürprizi

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan Gündüz Mahalle ziyaretlerini ve vatandaşların taleplerini dinledikten sonra düzenli olarak gerçekleştirdiği  geceleri  çat kapı ev ziyaretlerine ara vermeden sürdürüyor.

A+A-

Her hafta farklı mahallelerde vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerinde bulunarak hemşerilerimiz ile karşılıklı hasbihal eden Başkan Cengiz Arslan dertlere derman olmaya devam ediyor.

Çameli Belediyesi olarak pek çok konuda vatandaşlarımıza hizmet ettiklerini kaydeden Başkan Cengiz Arslan en çok keyif aldığı konunun vatandaşlarımızın evlerine giderek yaptığı hasta ziyaretleri ve sohbetler olduğunun altını çizdi.

Vatandaşlarımızın evlerinde sıcacık yuvalarında  ile içtiği bir bardak çayın, sohbetin kendileri için ayrı bir motivasyon kaynağı olduğunu belirten Başkan Arslan; “Acılar paylaştıkça azalır, sevinçler ise paylaştıkça çoğalır sözünden hareketle hemşerilerimizin iyi ve kötü günlerinde yanında olmaya, onlara destek olmaya devam ediyoruz. Bu Akşam Süslüler Ailesinin konuğu olduk yemeğini yedik Çünkü biz Çameli olarak kadim bir şehrin insanlarıyız ve bizlere yakışan da budur.” dedi.

Çameli'nin Vazgeçilmez Kış Çorbası Arabaşının lezzetine baktı

Misafirperverlikleri için Süslüler Ailesine teşekkür ederim Başkan Arslan  Çameli’de kış aylarında gelenek hale gelen kalabalık ortamlarda yenilen Çameli’nin vazgeçilmez kış yemeği Olan Özel hamuru ve içerisindeki baharatları ile damaklarda ayrı bir lezzet bırakan, uzun kış gecelerinin vazgeçilmez yiyecekleri arasında yer Arabaşı yemeği ikramını da geri çevirmedi Çorbayı içen Başkan ARSLAN  Bu güzel çorbamızı Çameli’de  birlik ve beraberliğimize vesile olması ile vatandaşlarımız kışın  bir araya getiriyor dedi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.