Başkan Arslan'da Engelliler Günü Mesajı

Başkan Arslan'da Engelliler Günü Mesajı

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan 3 Aralık Engelliler Günü münasebeti ile bir mesaj paylaştı.

A+A-

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan yayımladığı mesajda, "Engelli bireylerimiz yaşadığımız toplumun değerli birer ferdi ve vazgeçilmez bir parçasıdır. “dedi.

Hep burada olacağız

Başkan Arslan, "Hayatın her alanında karşılaştıkları çeşitli sorunlara rağmen, gösterdikleri üstün gayret, çaba ve azimle büyük işlere imza atan engelli kardeşlerimiz en büyük takdiri ve hürmeti hak etmektedir. Çameli Belediyesi olarak her zaman bir arada olmaktan, onlara ve ailelerine kucak açmaktan büyük mutluluk duyduğumuz engelli kardeşlerimiz için biz hep burada olacağız." dedi.

Başkan Arslan açıklamasının devamında, "Fiziki engellerin değil, kalplerdeki engellilerin sorun olduğu bilincinin tüm topluma yayılmasını; zihinlerdeki engellerin kaldırılmasının ve engelli vatandaşlarımızın bizim bir parçamız olduğu gerçeğinin idrak edilmesini sağlamak, öteden beri bizim öncelikli konularımız arasında olmuştur. Bu duygu ve düşüncelerle 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla, tüm engelli  kardeşlerimize sağlıklı ve engelsiz bir yaşam diliyorum." dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.