Başkan Arslan'dan Aşı Açıklaması

Başkan Arslan'dan Aşı Açıklaması

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan aşı randevusu ve aşı saatlerinin uzatılmasıyla alakalı basın açıklaması yaptı.

A+A-

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın yapmış olduğu açıklamalardan anlaşılacağı üzere ülkemizde özellikle 60 yaş üstü aşılamalar tamamlanmış olup istatistiklerde görüleceği üzere aşı yapılan vatandaşların hastaneye yatış oranları hastalığı geçirme şiddetinde belirli azalmanın olduğu açıkça görülmektedir.

AŞI UYGULAMASI SAAT 23:00E KADAR DEVAM EDECEK

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan: "Aşı sırası gelen vatandaşların muhakkak aşılarını olmaları çok çok önemlidir. Ramazan ayında olmamız münasebetiyle vatandaşlarımızın aşı olmasına ve hizmete ulaşımını daha da kolaylaştırmak için Çameli Kaymakamlığımız güzel bir karar almıştır. Lütfen aşı randevularımızı alıp gündüz mesai saatleri haricinde akşam iftardan sonra saat 20:00 ve 23: 00 arasında kamu hastanemizde aşılarımızı yaptıralım.

RAMAZAN SOFRALARIMIZA CORONAYI DAVET ETMEYELİM

Pandemiyi aşının gücüyle ve kurallara koşulsuz uyumumuzla yendikten sonra, önümüzdeki yıllarda hepsini telafi edeceğiz. Ama bu sene, ama bu Ramazan, sofralarımıza, ibadetlerimize Coronayı davet etmeyelim. Ramazan ayının bereketi, aşı uygulamasına vereceğiniz destek ve önlemlere katacağımız değerle inşallah hep birlikte Corona virüsüne karşı olan mücadelemizi, hedefimiz olan mavi renge ulaşana kadar sürdürelim. Ramazan ayı zafer mücadelesinin ilk adımı, Pandemiyle geçireceğimiz son Ramazan olsun.

MÜCADELEMİZ SÜRECEK

Corona virüsüne karşı etkin bir denetim ve kontrol süreci yürütüldüğünü ifade eden Başkan Arslan hep beraber mücadelemize devam edelim maske mesafe ve hijyenin yanına birde aşı silahımızı ekleyerek Bereketin ve huzurun ayı Ramazan ayında da mücadelemizi şimdiye kadar olduğu gibi, hep beraber ve güçlü bir şekilde sürdürürsek, inanıyorum ki, bayramı daha huzurlu ve mutlu bir şekilde karşılama şansına sahip olacağız. Herkese Sağlıklı Huzurlu Mutlu ve Hayırlı Ramazanlar diliyorum." dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.