Başkan Arslan'dan Birlik Beraberlik Vurgusu

Başkan Arslan'dan Birlik Beraberlik Vurgusu

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan  Berat Kandili nedeniyle  yayınladığı mesajında sağlık, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

A+A-

Mesajında tüm Çamelililerin  ve İslam dünyasının Berat Kandili’ni kutlayan Başkan Arslan  “Milli ve manevi değerlerini her zaman ön planda tutan milletimizin gönlünde ayrı bir yeri olan kandil geceleri; insanları birbirlerine yaklaştıran, kaynaştıran, hoşgörü, kardeşlik ve dayanışma duygularının ön plana çıktığı, merhamet ve hayır duygularının artarak, gönüllerin huzurla dolduğu önemli bir zaman dilimidir. Berat Kandili de üç ayların sonuncusu Ramazan-ı Şerif'e yaklaştığımızın habercisi ve müjdecisidir.

Aşma Günü

Berat, kırılan kalpleri onarma, dargınlık duvarlarını yıkma, kin, nefret ve intikam duygularını aşma günüdür. Dostluk, kardeşlik, dayanışma, paylaşma, birlik ve beraberlik duygularımızın daha da yoğun yaşandığı, Berat Kandili’nin tüm Müslüman âlemi ile birlikte Çamelimize hayırlı olmasını diliyor, ülkemize, İslam dünyasına ve tüm insanlığa sağlık, esenlik, barış ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.