Başkan Arslan'dan Papatyalı Kutlama

Başkan Arslan'dan Papatyalı Kutlama

Çameli Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Cengiz Arslan Çameli Aile Sağlık Merkezi,Kirazlıyayla ve Çameli Aile Sağlık Doktorlarını ,Çameli Devlet Hastanesinde görevli hastane yöneticileri ve doktorları ziyaret ederek 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı.

A+A-

Çameli Devlet Hastanesi Müdürü Atila Kağnıcı ile görüşen Başkan Arslan tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp bayramını kutladığını belirtti. Çameli Devlet Hastanesinin Çalışmaları hakkında Başhekim İlyas Pırtı ile görüş alışverişinde bulunan Başkan Arslan daha sonra poliklinikleri gezdi.

Papatya hediye etti.

Burada görevli tüm doktorlar ve sağlık çalışanlarının tıp bayramını kutlayan Başkan Arslan , sağlık çalışanlarına Papatya hediye etti.

Başkan Hastaları’ da unutmadı Polikliniklerde bulunan Çamelili vatandaşlarla selamlaşan Başkan Arslan hastanede bulunan vatandaşlara da sağlıklı günler dileyerek Hasta ve hasta yakınlarıyla bir süre sohbet eden Başkan Arslan Poliniklerde yatan hastalarda papatya verdi

Başkan Arslan ; "Bugün 14 Mart Tıp Bayramı bu vesile ile devlet hastanemizde görevli doktor ve çalışanlarımızı ziyaret ettik. Doktor ve sağlık çalışanlarımızın tıp bayramını kutladık. Sağlıklı hayat, insanların vazgeçemeyeceği temel bir haktır. Etkin ve kaliteli bir sağlık sistemi, toplumun en önemli şartlarından biridir.

Canımızı emanet ettiğimiz, sağlıklı toplumların oluşmasında emek veren sağlıkçıların hayatımızdaki yeri yadsınamaz. Türk hekimlerinin çalışma azmi tarih boyunca hiçbir zaman azalmamış her zaman artarak devam etmiştir. Bu duygu ve düşüncelerle toplum sağlığının korunması ve geliştirilmesi için hizmet veren değerli hekimlerimizin ve tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.