Başkan Bağrı Orhan Nesip Kesemen'i Ağırladı

Başkan Bağrı Orhan Nesip Kesemen'i Ağırladı

İYİ parti Iğdır Milletvekili aday adayı Orhan Nesip Kesemen,bir süre önce Iğdır Ziraat Odası başkanlığına seçilen Turgay Bağrı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, görevinde başarı diledi.

A+A-

Turgay Bağrı’ya başarılar dileyen İYİ parti Iğdır Milletvekili aday adayı Orhan Nesip Kesemen,” Doğu Anadolu bölgesinin Çukurovası Iğdır’ımızda önemli bir görevi üstlenmiş bulunuyorsunuz. Çiftçilerimizin sorunları çoktur. Bir Yüksek Ziraat mühendisi olarak bunları hep dile getiriyorsunuz Yolunuz açık olsun Ankara’da yapacağım bir şey varsa her zaman imkânlar dahilinde yardımcı olmaya çalışırım. Iğdır çiftçisi alın teri hakkını almalıdır.   .Sizi ve yeni yönetiminizi kutluyor başarılar diliyorum.

Ziraat Odası başkanı  Turgay Bağrı da, Orhan Nesip Kesemen’in nazik ziyaretine teşekkür ederek, oda  çalışmalarıyla ilgili genel bilgi aktardı.

Ziraat Odası başkanı  Turgay Bağrı ” Iğdır çiftçisinin sorunlarını biliyorum. İlk iş olarak kadastro çalışmaları ile başladım. Araziler kadastro çalışması ile kaymış durumda  Bu da ileride büyük sıkıntılar yaratacaktır. Bu konuyu Ankara’ya DSİ genel  müdürlüğüne aktardım.İnşallah çözeceğim”dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.