Başkan Bizzat Denetledi

Başkan Bizzat Denetledi

Başkan Bizzat Denetledi

A+A-

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, mahallelerde yapılan çalışmalar ve eksikleri yerinde incelemek için ekibi ile birlikte gezilere devam ediyor.

Acıpayam Belediye Başkan Şevkan, Fen İşleri Müdürü Memiş Canbaz ve teknik personeli ile birlikte Aliveren Mahallesinde incelemelerde bulundu.

Aliveren Mahallesinde kilit parke taşı döşeme çalışmaları yapılan yerleri gezen Şevkan, 2017 yılı içinde yapılacak olan yerlerde de incelemeler yaptı.

İnceleme gezisi kapsamında istek ve şikâyetleri yerinde dinleyen Hulusi Şevkan, vatandaşlarla bir araya gelerek görüş alışverişlerinde bulunuyor.

Başkan Şevkan , “2014 yılından bu yana mahalle gezileri düzenliyoruz. Büyükşehrimiz ile birlikte ilçe merkezimiz ve mahallelerimizde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Ziyaretimiz sırasında mahallelerimizi sokak sokak, adım adım gezerek vatandaşlarımız ile sohbet edip görüş alış verişinde bulunuyoruz. Yaptığımız ziyaretlerin hizmetlerin verimliliği açısından çok yararını görüyoruz” diye konuştu.

Başkan Şevkan, gece gündüz çalışan emekçi işçilere özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, “Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin iş makinelerinin de Aliveren Mahallesinde yol kumlama çalışmaları yapıyor. Bu çalışmalardan dolayı da Osman Zolan başkanımıza ve ekibine teşekkür ederim” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.