Başkan Doğan Kadın Çalışma Arkadaşlarının Gününü Kutladı

Başkan Doğan Kadın Çalışma Arkadaşlarının Gününü Kutladı

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde, kadın çalışma arkadaşları ile bir araya geldi.

A+A-

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan belediye bünyesindeki kadın çalışma arkadaşları ile bir araya geldi. Bereketler Toplantı ve Sergi Salonu’nda gerçekleştirilen etkinliğe Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcısı Fatma Atıcı Bakcan, kadın birim müdürleri ve kadın personeller katıldı. Kadın çalışanların günlerini tebrik eden Başkan Doğan, 8 Mart’ın bir mücadele günü olduğunu belirtti.

Başkan Doğan, “Kadının olduğu her yerde başarı ve barış vardır. Bu özel ve anlamlı gün kutlu olsun” dedi.

Kadınların her zaman fedakâr ve emektar olduğunu belirten Doğan, “Bizler, bugünün anlam ve önemi doğrultusunda emeğe değer veren siz kadınlara teşekkür etmek için bir araya geldik. 8 Mart çok özel bir gün. Toplumda kadının yeri ve rolü çok önemli. Ülkemizin geleceği sizin gibi kadınların var olmasıyla mümkün. Son dönemlerde kadınlarımızın maruz kaldığı olumsuz olaylarda ciddi artış var. Merkezefendi Belediyesi olarak bizler her zaman kadınlarımızın yanındayız” diye konuştu.

“HER PROJEMİZİN MERKEZİNDE KADINLARIMIZ VAR”

Aydınlık bir Türkiye için kadınlarla birlikte yol yürümekten onur duyduğunu ifade eden Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, kadınların her anlamda güçlü ve özgür olması gerektiğini ifade etti. Başkan Doğan, “Gerek kadın çalışanlarımıza gerekse kadın hemşerilerimize yönelik birçok çalışma gerçekleştirdik, gerçekleştirmeye de devam ediyoruz. 2019 yılından itibaren sizlerle birlikte ilçemiz için, kadınlarımız için çok güzel işler yaptık. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kadın hakları konusunda dünyaya örnek olan tutumu, kadınlarımıza kazandırdığı çağının ötesindeki haklar, günümüzde bile tüm dünyanın takdirini toplamaya devam ediyor. Yaptığımız her işte kadınlarımızı gözetiyor, her projemizin merkezinde kadınlarımıza yer veriyoruz. Kadının olduğu her yerde başarı ve barış vardır. Aydın, çağdaş, özgür ve laik bir ülke için, kadınlarımızla birlikte yol yürümekten onur duyuyorum. Kadın çalışanlarımızın mutluluğu ve huzuru, ilçemizin mutluluğu demek. Kadınların mutlu olduğu bir kent için çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz. Hepinizin 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutluyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.