Başkan Erdoğan Çakmak'tan Denizli'ye Ziyaret

Başkan Erdoğan Çakmak'tan Denizli'ye Ziyaret

Hürriyet Sağlık Sen Genel Başkanı Erdoğan ÇAKMAK ilimizde örgütlenme çalışmalarını takip etmek için Denizli ye ziyaret etti. 

A+A-

Konu ile alakalı şu açıklama yapıldı:

2022 yılında Hürriyet Sağlık Sen  Sağlık ve Sosyal Hizmetler çalışanları  çalışanlar  olarak kurulan sendikamız; Sağlık ve Sosyal Hizmetlerin geliştirilmesi, sağlık ve sosyal hizmetler iş kolunda yeterli istihdamın sağlanması ,çalışma barışı, liyakat, eşitlik gibi her türlü gereksinimlerin karşılanıp geliştirilmesi ötekileştirmeyi, ayrıştırmayı, sağlık çalışanlarının kendi  görev tanımları, yetkileri, ve sorumlulukları içinde  sahada  çalışıp çalıştırılmasını; insan onuruna  yakışır şekilde  yaşam kalitesine kavuşması için mali ,memuriyet hayatlarındaki sorunları için özlük haklarında  kalıcı çözümler üretmeyi misyon edinen bir kuruluştur.

Ziyarette Pamukkale Üniversitesi hastane temsilcileri İsmail ALPAY, Ayşe UĞUR, Hasan PULAŞ, F. Nesrin BAYSAL toplanan   Genel Başkan görüş alışverişinde bulundu.  3600 ek gösterge kanunu ve sağlık çalışanlarının sorunları çözümü için çalışmalar hakkında bilgi verdi. Ziyaretinde Genel Başkan Erdoğan ÇAKMAK a Genel Başkan Yardımcısı  ve Denizli İl temsilcisi Hasan BAYSAL eşlik etti.

 Denizli'deki incelemelerin ardından Manisa'ya geçen Erdoğan ÇAKMAK  Manisa’da  İl temsilciliğine Fuat CÜCE beyefendi  İl başkanlığına, Ergün DEMİR, Hülya BERÇİN, Rasime ALKAN  İl başkan Yardımcılıklarına getirildi. Yunus Emre İlçe Temsilciliğine Neslihan KAYACAN, Şehzadeler İlçe Temsilciliğine Sevgi ERTEKER SANDIKCI getirildi.

Hürriyet Sağlık Sen Genel Başkanı Erdoğan ÇAKMAK Manisa da sağlık çalışanların sorunları hakkında bilgi aldı. Ziyaretinin olumlu geçtiğini belirten Erdoğan ÇAKMAK  tekrar Denizli ve Egeyi ziyaret planladıklarını  belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.