Başkan Erdoğan'dan Sert Uyarı!

Başkan Erdoğan'dan Sert Uyarı!

Denizli Ticaret Odası (DTO) Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan yaptığı açıklama ile fırsatçılara müsaade etmeyeceklerini dile getirdi.

A+A-

Denizli Ticaret Odası (DTO) Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, korona virüs riskinin oluşmasının ardından başta hijyen malzemeleri olmak üzere gıda vb. ürünlerde fırsatçılık yapanlara müsaade etmeyeceklerini, böyle bir yola başvuranlar ile alakalı disiplin kurallarını işleteceklerini ifade etti.

Yazılı Açıklama Yaptı

DTO Başkanı Uğur Erdoğan, bazı kentlerde bazı ürünlerin yok sattığı ve fahiş oranda fiyat artışları olduğu haberleri üzerine, Denizli'deki firmaları uyardı. Yaptığı açıklamada TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu'nun bir yazıyla tüm oda ve borsalarla üyelerinin bu konuya dikkatini çektiğini hatırlatan Başkan Erdoğan, bu tür girişimlere müsaade etmeyeceklerinin de altını çizdi. Başkan Erdoğan, "Denizli Ticaret Odası olarak, ürünlerinde haksız fiyat artışı yapanlara karşı disiplin mekanizmalarımızı çalıştıracağımızı hatırlatır, bu tür firmalara hak ettikleri cezaları vereceğimizi kamuoyuna bildiririz. Herkes şunu bilmeli ki; vatandaşı mağdur edenler çıkarsa, onlara karşı sessiz kalmayacağız!" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.