İDATA Denizli Ticaret Odası’nda Mobil Başvuru Hizmeti Verecek

İDATA Denizli Ticaret Odası’nda Mobil Başvuru Hizmeti Verecek

Denizli Ticaret Odası bir süredir yürüttüğü çalışmalar ile Denizlili vatandaşların vize konusunda işlerini kolaylaştırmak adına önemli bir adı attı.

A+A-

DTO'dan konu ile alakalı şu açıklama yapıldı:

" İlimiz Denizli, ihracat odaklı ekonomisi vesilesi ile özellikle Avrupa ülkeleri ile bağlantı halinde olan dinamik bir şehirdir. Bu nedenle İlimizden Avrupa’ya birçok seyahat yapılmakta  ve buna bağlı olarak da birçok vize işlemi için başvuru gerçekleşmektedir.

Denizli ilinde Avrupa’ya gitmek isteyen üyelerimiz ve hemşerilerimizin vize başvurusu yapabileceği en yakın nokta, İzmir şehrinde bulunan, Almanya ve İtalya ülkeleri için vize başvurusu kabul eden İDATA ofisidir. iDATA, Türkiye'de Almanya ve İtalya vize başvurusu için resmi olarak yetkilendirilmiş tek kuruluştur.

Denizli Ticaret Odası bir süredir yürüttüğü çalışmalar ile hemşerilerimizin vize konusunda işlerini kolaylaştırmak adına önemli bir işi gerçekleştirmiştir.

Denizli Ticaret Odası ve İDATA arasında yapılan protokole istinaden; İDATA Denizli Ticaret Odası’nda, Almanya ve İtalya ülkelerinin Schengen vizesi için mobil başvuru hizmeti verecektir.

Bu hizmetten Denizli Ticaret Odası üyelerinin yanı sıra Denizli’de yaşayan tüm hemşerilerimiz faydalanabilecektir.

Verilecek bu hizmetin şehrimize hayırlı olmasını dileriz.

Nasıl randevu alınır?

Bu hizmetten faydalanmak isteyenlerin öncelikle www.idata.com.tr adresinden randevu almaları gerekmektedir.

Randevu sayfasında İkametgâh adresi Denizli olarak işaretledikten sonra İzmir Başvuru Merkezi(Mobil Başvuru Ofisi) seçeneği işaretlenerek devamında gelen işlemleri bitiriniz.

İşlem sonunda  parmak izninizin Denizli’de alınması için gerekli başvurunuz alınmış olur. (Kolayca internet üzerinden yapabileceğiniz bu işlemin süresi toplamda  yaklaşık 3 dakikadır.)

Konuyla ilgili detaylı bilgi İDATA çağrı merkezinden + 90 850 460 84 93 no'lu telefondan alınabilir."

Etiketler : , , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.