Başkan Erdoğan’ın Yoğun Programı

Başkan Erdoğan’ın Yoğun Programı

Günlerini dolu dolu geçiren DTO Başkanı Uğur Erdoğan, bu kez odada ziyaretine gelen üyelerini ağırlayıp, yeni kurulan bir işletmenin de açılışını gerçekleştirdi.

A+A-

Sektörlerle ilgili istişareye büyük önem verdiklerini ifade eden Başkan Erdoğan, “Yine sivil toplum kuruluşu, siyasi parti temsilcileri ve üyelerimiz ile bir araya geldik; gündem ile sektörlerimiz hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Sonrasında da kentimize yeni bir işletme daha kazandırmanın mutluluğunu yaşadık; genç kadın girişimcimiz Burcu Turan’a ait Karla Sigorta’nın açılışını yaptık. Kadınlarımızın iş gücüne katılması hele hele bir girişimci, işveren olmaları bizim için çok önemli. Hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.             

BEŞİR DERNEĞİ YÖNETİMİ İLE GÖRÜŞTÜ

DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, Beşir Derneği Denizli Temsilcisi Kadir Şendur ile derneğin yönetim kurulu üyelerini kabul etti. Derneğin faaliyetleriyle ilgili bilgiler veren İl Temsilcisi Şendur’a nezaketinden dolayı teşekkür eden Başkan Erdoğan, çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar diledi.

KAZAKİSTAN’IN FAHRİ KONSOLOSU ZİYARET ETTİ

Aynı gün Kazakistan’ın Fahri Konsolosu Okan Oğuz ile de görüşen Başkan Erdoğan, Denizli ve Türkiye’nin Kazakistan'la olan ticari bağı, iş birliği imkânlarıyla hangi sektörlerde neler yapabileceği ile ilgili istişarede bulundu. Erdoğan, görüşmelerinin verimli geçtiğinin altını çizerek, önümüzdeki günlerde Kazakistan’da ve iki ülke arasında yapılabilecek işler ile iş birlikleri hakkında Fahri Konsolos Oğuz ile teması artıracaklarını dile getirdi.   

DTO, İŞ İNGİLİZCESİ KURSU AÇIYOR

ABİGEM Denizli bünyesinde önümüzdeki günlerde DTO tarafından başlatılacak iş İngilizcesi eğitimleri ile ilgili öğretmenlerle fikir alışverişinde bulunan Erdoğan, eğitimlere dair planlamanın ayrıntılarını ele aldı. Üyelerinin fazlasıyla istifade edebilmesi ve daha verimli geçmesi için ne gerekiyorsa yapılması için DTO Genel Sekreter Yardımcısı Tekstil Mühendisi Dr. Akay Gündoğan ile ABİGEM Denizli Koordinatörü Sıdıka Arıkan’a talimat verdi.

DEVA PARTİSİ YÖNETİMİ İLE GÜNDEMİ İSTİŞARE ETTİ

Başkan Erdoğan, daha sonra Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Denizli İl Başkanı Bekir Kırar ile yönetim kurulu üyelerini misafir etti. Denizli Ticaret Odası’ndaki faaliyetleri ve projeleri ile ilgili bilgiler veren Erdoğan, gündemdeki gelişmelere dair hasbihal edip, fikirlerini dinledi. Konukları da kendilerini kabul ettiği için teşekkür ettikleri Başkan Erdoğan’a partileri ve çalışmaları hakkında bilgi verdi.

BAŞKAN ERDOĞAN, ÜYELERİNİ DİNLİYOR

Hemen ardından Gökhan Tekstil AŞ’nin iştiraklerinden biri olan Anım Boutique Hotel Genel Müdürü Emre Erdönmez ve Asistanı Sevgi Acar’ı ağırlayan Başkan Erdoğan, konuklarıyla sektörlerinin son durumu ile güncel gelişmeleri ele aldı. İşletmeleri hakkında da bilgi edindi. Başkan Erdoğan, Denizli olarak Türkiye’nin en çok ziyaret edilen 5'inci turizm kenti olmanın haklı gururunu yaşadıklarını, bunda sektördeki firmaların emeğinin büyük olduğunu söyledi. Erdoğan, “Bunda sizin de payınız var. Gayretinizden dolayı teşekkür ediyorum. Sizin gibi yeni girişimlerle şehrimizi el birliğiyle büyüteceğiz” dedi.

Başkan Erdoğan’ı ziyaret edenler arasında Selfie Akademi Kişisel Gelişim Merkezi ve Danışmanlık Hizmetleri şirketinden Selfie Akademi Şirketler Grubu Genel Müdürü Ufuk Şenceylan ile şirketin Kurucu Ortağı Bekir Karul da vardı. Konuklarıyla özel eğitim sektörünü görüşen Başkan Erdoğan, üyelerinin ve sektörün içinde bulunduğu durum ile beklentilerini dinledi.

KARLA SİGORTA’YI AÇTILAR

Başkan Erdoğan, konuklarını ağırlamasının ardından DTO Yönetim Kurulu Üyeleri Kemal Tuncer, Yakup Öğütcen, Murat Can, DTO Genel Sekreteri Ali Rıza Tekin, DTO Meclis Üyesi Mutlu Başaran ile, Karla Sigorta'nın açılışına katıldı. Genç kadın girişimci Burcu Turan’ın Saraylar Mahallesi Palaz Han'daki ofisinin açılışı için hazırlanan kurdeleyi güzel temennilerle kesen Erdoğan, “Açılan her yeni kapı, yeni bir başlangıç, yeni bir umut demektir... Her yeni işletme de aynı zamanda insanımız için bir fazla iş ve istihdam demektir. Çıktığınız bu yolda kolaylıklar, başarılar ve bereketli günler dilerim. Sizin gibi gençlerin iş ve istihdam sağlaması bizleri hem motive ediyor hem de sevindiriyor. Attığınız her imza, bir sonrakinin de müjdecisi olsun. Hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.