Başkan Gülsever 23 Nisanı Kutladı

Başkan Gülsever 23 Nisanı Kutladı

Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Kutladı

A+A-

Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle yayınladığı kutlama mesajında, bayramın tüm dünya çocuklarına ve bütün insanlığa barış, refah ve huzur getirmesi  dileklerinde bulundu.

Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle kutlama mesajı yayınladı. Başkan Gülsever mesajında şu ifadelere yer verdi:  23 Nisan 1920’de olağanüstü şartlar altında toplanan Meclisimiz milletimizin geleceğiyle ilgili önemli sorumluluklar üstlenerek demokrasinin gelişmesi ve yerleşmesinde en büyük paya sahip olmuştur. Türkiye Cumhuriyeti’nin temeline ulusal egemenlik ve tam bağımsızlık ilkelerini yerleştiren Gazi Mustafa Kemal Atatürk, “Yeni Türkiye Cumhuriyeti’nin yapısının ruhu milli egemenliktir. Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir” diyerek, ulusal egemenliğin devlet ve toplum hayatındaki önemini çarpıcı bir şekilde ifade etmiştir. Atatürk’ün Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açıldığı günü bayram olarak armağan ettiği çocuklarımız, umudumuz ve geleceğimizin güvencesidir” dedi

Çocuklara daha güzel, daha yaşanabilir bir ülke bırakmanın ve onları geleceğe hazırlamanın herkesin sorumluluğu olduğunu vurgulayan Gülsever, “Yarınları teslim edeceğimiz çocuklarımıza ilgi, anlayış ve sevgi göstererek her zaman hoşgörüyle yaklaşmalıyız. Bunun için, çocukların sağlıklı büyümeleri ve eğitilmeleri gerekir. Ahlaklı, dürüst, vatansever olarak yetiştirilen gençler, ülkeleri için bir teminattır. Biz de geleceğimiz çocuklarımız için göreve geldiğimiz günden itibaren ilçemizde her alanda yatırımlar yaptık ve projelerimize proje ekleyerek çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu vesileyle geleceğin Türkiye’sini ve Baklan’ını emanet edeceğimiz sevgili çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, tüm dünya çocuklarının barış ve huzur içinde yaşamasını diliyorum” dedi.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.