Başkan Gülsever’den Esnafa Müjde!

Başkan Gülsever’den Esnafa Müjde!

Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever ilçedeki esnaf ve minibüsçülerle bir araya gelerek istişare toplantısı gerçekleştirdi.

A+A-

Toplantıda 1 yıllık hizmet süresinde ilçeye yapılan hizmetleri anlatan Gülsever Baklan’a en kısa zamanda Küçük Sanayi Sitesi’ni kazandıracağız” dedi.

 

Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever ilçedeki esnaf ve minibüsçülerle belediye toplantı salonunda istişare toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıya Başkan Gülsever’le birlikte Baklan Kaymakamı İlker Eker, Belediye Meclis Üyeleri, Baklan Esnaf Sanatkarlar Oda Başkanı Mustafa Beşparmakkaya, Baklan Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Himmet Akkuş, İlçe Ziraat Odası Başkanı Ahmet Özdemir, Baklan Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Musa Kaymaz, esnaflar, Muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

“GEÇMİŞ DÖNEMDEN GELEN TÜM İCRA DOSYALARI KAPATILDI”

 

İlçede bir yıl içerisinde yapılan çalışmaları katılımcılara anlata Başkan Gülsever, “Hizmeti devraldığımız günden itibaren belediye hizmet binasının ve bahçesinin bakım-onarımı yapılıp, geçmiş yıllarda oluşan bir kısmı icra-i takibe düşen ödenemeyen borçların ödenmesinin başlatılarak tüm icra dosyaları kapatılıp bankalardaki işlemler durdurulmuştur. Ayrıca Baklan İlçe Merkezinde 18. madde ve imar uygulaması yapılan alanlarda dozerle 12 km. yol açılmıştır. Ayrıca Baklanlı çiftçilerimize ücretsiz 18.000 adet muhtelif meyve fidanı dağıttık” dedi.

 

Öncelikle tüm yerleşim birimlerindeki tehlike teşkil eden ve kullanılmayan binaların yıkımıyla hizmet destanının sürdüğünü ifade eden Başkan Gülsever, “Ağırlıklı olarak başta Hadim, İcikli, Beyelli, Kavaklar, Dağal, Baklan, Boğaziçi olmak üzere tüm mahallelerimiz yüzlerce kötü görünümlü, risk teşkil eden eski yıkıntı kerpiç kalıntıları ve metruk binalardan temizlenmiştir. Birçok mahallemizdeki bakımsız yollar düzenlenerek kilit taşı olmayan mahallelerimize de taş döşemeleri başlatılmıştır. İlçemize yapılacak olan yaşam merkezi, kültür merkezi ve toplu konut yapımı projelerimiz için de gerekli çalışmaları sürdürüyoruz” şeklinde konuştu.

 

Yapılan çalışmalarda halkın beklentileri ön plana alınarak adım atıldığını kaydeden Gülsever, “Bu tür toplantıları daha da sıklaştırarak sizlerle devamlı bir araya geleceğiz. Sizlerle düşünce, talep ve eksik gördüğünüz yerlerde fikir alışverişi yaparak gerekli notlarımızı alıp çalışmalarımıza hep birlikte devam edeceğiz. Hizmet politikamızı bölge ticaret hayatının kalkınmasına göre programlamaya devam ederek ilçemize en kısa zamanda Küçük Sanayi Sitesi’ni kazandıracağız.” dedi. Toplantı esnafın talep ve sorunlarını anlatmasıyla karşılıklı soru cevap şeklinde devam etti. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.