Başkan Gürlesin 'Küçük Hanım' İle Kutladı

Başkan Gürlesin 'Küçük Hanım' İle Kutladı

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Anneler Günü münasebeti ile Delikliçınar 15 Temmuz Şehitler Meydanı’nda bayanlara “Küçük Hanım” çiçeği armağan etti.

A+A-

Her sene Mayıs ayının 2. Pazar günü kutlanan Anneler Günü ile alakalı olarak Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, annelere çiçek dağıttı. Ak Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel ve Ak Parti Pamukkale İlçe Kadın Kolları Başkanı Zehra Karabay ve Başkan Gürlesin’in eşi Derya Gürlesin açılan standtta Denizlili kadınlara “Küçük hanım” isimli saksı çiçeği dağıtıp bayanların anneler gününü kutladılar.

 

Açılan standa vatandaşlardan büyük ilgi gören Başkan Gürlesin ve eşi beraber çiçek dağıttı. Ak Parti Pamukkale İlçe Kadın Kolları Başkanı Zehra Karabay, yapmış olduğu açıklamada Anneler Günü ile alakalı olarak Pamukkale Belediyesi’nin etkinliği olduğunu ifade ederek, tüm annelerin anneler gününü kutladığını, her kadının bir çiçek olduğunu belirtti ve anneleri unutmayan Başkan Gürlesin’e teşekkür ettiğini belirtti.

 

Denizlili bayanlarsa Başkan Gürlesin’in anneler günü çiçeği ile alakalı olarak, Anneleri unutmayan Başkan Gürlesin’e teşekkür ettiklerini dile getirerek memnun olduklarını söylediler

 

 “ANNELERİMİZİN KIYMETİNİ BİLMELİYİZ”

 

Sabrı ile şefkati ile kendilerini evlatlarına adayan annelerin değerinin paha biçilemez olduğunu söyleyen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerin anneler gününü kutladığını, yaşamımızın her anında emekleri bulunan ve hakları hiçbir zaman ödenemeyecek olan annelerimizin bir tek bugün değil her gün kıymetini bilmemiz gerektiğini, annelerimizin yaşamını kolaylaştırmanın, her zaman yanlarında olmanın, onlara sevgimiz ile hoş tutup, yalnız bırakmayıp sevgi ve saygımızı göstermenin herkese düşen en büyük sorumluluk olması gerektiğini, hem bugünün anneleri hem de gelecekteki annelerin günlerini kutlamak istediklerini, onlara çiçek vererek her zaman olduğu gibi değer verdiğimizi gösterdiğimizi düşündüğünü, her şeyin en iyisine layık olan annelere sevgi ve saygılarını ilettiğini; sağlık, mutluluk ve huzur içinde bir yaşam temenni ettiğini, sözlerine ekledi ve kendisini yalnız bırakmayan eşi Derya Gürlesin’e de çiçek verip anneler gününü kutlamayı da ihmal etmedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.