Başkan Gürlesin Şehit Doğan’ın Ailesini Ziyaret Etti

Başkan Gürlesin Şehit Doğan’ın Ailesini Ziyaret Etti

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Hakkari ilinde görev yaparken şehadete eren Denizlili Polis Özel Harekatçı Mehmet Ali Doğan için bir taziye mesajı paylaştı. Gürlesin, şehide Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve Türk milletine başsağlığı

A+A-

Hakkari ilinde görev yapan ve nöbet tuttuğu sırada yüksekten düşüp şehadete eren Denizlili Polis Özel Harekatçı Mehmet Ali Doğan’ın acı haberi Topraklık mahallesinde ikamet eden ailesinin evine ateş gibi düştü. Şehit Doğan'ın naaşı Delikliçınar Yeni Camisi’nde kılınmış olan cenaze namazından sonra Denizli Şehitliği’nde toprağa verildi.

Allah’tan Sabır Diliyorum

Cenaze namazına katılımda bulunan ve şehit ailesini bu acı günlerinde yalnız bırakmayan Başkan Gürlesin, şehidin Topraklık Mahallesi'nde ikamet eden ailesine de evlerinde ziyarette bulundu. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, şehit Mehmet Ali Doğan ile alakalı olarak mesaj paylaştı.  Başkan Gürlesin mesajında, bu acı haberin başta Denizli olmak üzere tüm ülkeyi yasa boğduğunu, Türkiye’nin her daim terör ile mücadeleye devam edeceğini,  vatanın bölünmez bütünlüğü için ve ay yıldızlı bayrağın sonsuza dek dalgalanması için canını ortaya koymuş şehit düşen kahramanları var oldukça ülkenin terör belasından kurtulacağını, Özel Harekat Polisimiz Mehmet Ali Doğan’ın bu vatan için canını verdiğini, şehit olan kahramana Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine, Denizli ve Türk halkına da sabırlar dilediğini sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.