Başkan Gürlesin Vali Karahan’ı Ağırladı

Başkan Gürlesin Vali Karahan’ı Ağırladı

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’e Denizli Valisi Hasan Karahan veda ziyaretinde bulundu. Vali Karahan, Başkan Gürlesin’e Pamukkale İlçesi’ne yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

A+A-

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’i makamında ziyaret eden Denizli Valisi Hasan Karahan, hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

VALİ KARAHAN, “İLÇEYE ÖNEMLİ YATIRIMLAR YAPILDI”

Vali Hasan Karahan, Pamukkale Belediyesi’nin kurucu belediye başkanı olan Hüseyin Gürlesin döneminin Pamukkale için önemli yatırımların yapıldığı yıllar olduğunu belirterek, hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. 31 Mart’ta Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in görev süresinin dolacağını ifade ederek, “Pamukkale İlçesi için güzel projelere imza atıldı. Başkanımız Hüseyin Gürlesin’e emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Pamukkale Halkı kendisini her zaman yaptığı hizmet ve projeleri ile hatırlayacaktır” dedi.

GÜRLESİN, “HAKLI GURURU YAŞIYORUM”

“Her zaman devletimizin il temsilcileri ile fikir alışverişinde bulunarak, omuz omuza çalıştık” diyen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ise Vali Karahan’ın ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirterek teşekkür etti. Başkan Gürlesin, “Sayın Valimiz Hasan Karahan, birlikte çalışmaktan keyif duyduğumuz bir insandı. Çözüm odaklı bir yönetici ile çalışmak, yerel bir yönetici olarak bizler için de güzel bir şanstı. Hüseyin Gürlesin olarak, devletimize, milletimize hizmet etme şansına kavuşmuş olmanın mutluluğunu her zaman yaşayacağım. 5 yıllık görev süresince ilçemizin geleceğine yatırım niteliğinde çok önemli projeleri hayata geçirmiş olmanın ve her kesimden vatandaşlarımızın gönüllerine dokunmuş olmanın haklı gururunu yaşıyorum. Sayın Valimize Hasan Karahan’a da nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.