Başkan Güven Vatandaşlarla Buluştu

Başkan Güven Vatandaşlarla Buluştu

Denizli’ye bağlı Çivril İlçesinin Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, üst yapı çalışmalarına devam edildiğini belirtti ve Düzbel Mahallesi’ndeki çalışmaları yerinde inceledi.

A+A-

Toplumun tüm kesimleri ile sık sık bir araya gelmeye gayret gösteren Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, mahalle ziyaretlerini tüm hızıyla sürdürüyor. Bu çerçevede üst yapı çalışmalarının sürdüğünü İfade eden Güven, Düzbel  Mahallesi’ndeki çalışmaları yerinde inceleyip, mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Plan Dahilinde İlerleme

Yapımına Çivril Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından başlanmış olan üst yapı çalışmalarında sona yaklaşıldı. Mahalle girişinde vatandaşlarca sevgi gösterisiyle karşılanmış olan Güven, çalışmaların plan ve programların uygun bir şekilde sürdüğünü ifade ederek, “ Çivril’in her yerinde olduğu gibi Düzbel Mahallesi’nde de üst yapı çalışmalarının aralıksız sürdüğünü, dile getirdi. Göreve gelmiş olduğu günden bu yana gerek fen işleri, gerekse belediyenin diğer birimlerini ilçeyi daha güzel bir görünüme kavuşturmak için seferber ettiklerini, yaz kış demeden ilçenin çehresini değiştirmek için ekipleriyle beraber gece gündüz çalışmaya devam ettiklerini sözlerine ekledi.

Mahalle sakinleri de Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven’in ziyaretinden duydukları memnuniyeti ifade ederek,  yapılan bu hizmetler için teşekkürlerini sundu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.