Başkan Hulusi Şevkan'dan T.C. Açıklaması

Başkan Hulusi Şevkan'dan T.C. Açıklaması

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan Belediye tabelasına T.C. eklenmesi ile alakalı bir açıklama yaptı.

A+A-

Geçtiğimiz günlerde Acıpayam Belediyesi Meclisinde reddedilen T.C. önerisi ile alakalı Başkan Hulusi Şevkan bir açıklama yaptı.

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan yaptığı açıklamasında “Biz halkımızı üzecek, kıracak en küçük hüzünlendirecek hiçbir noktada olmadık, olmayız. Halkımız rahat olsun, ‘Türkiye Cumhuriyeti’ ibaresi yazılacaktır” dedi.

Denizligazetesi'nden alınan habere göre 10 Haziran Pazartesi Günü İstanbul’da Yerel Yönetimler Toplantısı’na katılması nedeniyle Belediye Meclisi Toplantısı’nda bulunmadığının altını çizen Başkan Şevkan, Meclis toplantısını Şükrü Yalçın’ın yönettiğini belirtti. ‘Önerge AK Parti meclis üyelerinin red oy vermesi ile kabul edilmemiştir’ şeklinde çıkan haberlerin çarpıtıldığını belirten Başkan Şevkan; konunun aslının bu yönde olmadığını belirtti.

Bana İletselerdi

Başkan Şevkan; “Biz Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaktan gurur duyuyoruz. Benim İstanbul’da toplantıda olmamdan dolayı bu konunun gündeme getirilerek meclisimiz yöneten Başkan Vekilimiz Şükrü Yalçın; ‘bu konu bizim gündemimiz değil başkanımızı ilgilendiren bir konudur’ şeklinde yaptığı açıklamanın basında farklı şekilde lanse edilmiş olması beni gerçekten üzmüştür. Daha önce belediye binamızda Acıpayam Belediye Sarayı yazıyordu. T.C. ibaresi şimdi gündeme taşınması ve AK Parti Grubu Meclis Üyelerimize sosyal medyadan yapılan mesnetsiz davranışları kınıyorum. Keşke bu öneriyi sunan meclis üyesi arkadaşlarım bizzat gelip bu konuyu gündeme taşımadan direk bana iletip, gündemi bu konular ile meşgul etmeselerdi” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum