Başkan Kepenek 22 Mahallede Annelerle Buluştu

Başkan Kepenek 22 Mahallede Annelerle Buluştu

Honaz Belediyesi tarafından Anneler Günü etkinlikleri çerçevesinde bazı çalışmalar yapıldı.

A+A-

Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, Anneler Günü münasebeti ile 22 mahallede bulunan bütün kadınlara karanfil dağıtımında bulundu.

Şehit Ailelerine Vefa

Anneler Günü’nde şehit annelerini ziyaret eden Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, şehit annelerine çiçek hediye etti. Vatan için şehit üşen askerlerin er zaman yüreklerinde olduğunu ifade eden Başkan Kepenek, ‘’ Gönül isterdi ki bu çiçekleri evlatları getirsin. Vatanımız için canlarını hiçe sayan şehitlerimizin anneleri bizim için her şeyden değerli. Bu yüzden onları ziyaret edip hem Anneler Günü’nü kutladık hem de her zaman emirlerinde olduğumuzu ifade ettik’’ dedi.

Hafta sonu Anneler Günü mesaisine devam Başkan Kepenek, ilçe sınırlarında yaşayan binlerce anneye karanfil dağıttı. Honaz Belediye personeli sabahın erken saatlerinden itibaren karanfilleri dağıtırken, Başkan Kepenek de başta annesi olmak üzere birçok anneye karanfil vererek Anneler Günü’nü kutladı. Kepenek, ‘’ Canım anneme ve büyüdüğüm mahallemde yaşayan annelerimize bu özel günde karanfil verdik. Annelerimize, onların ne kadar değerli olduğunu ve onları ne kadar çok sevdiğimizi bir kez daha ifade ettik. Tarlada emekçi, fabrikada işçi, okulda öğretmen, evde ev hanımı... Nerede olursa olsunlar, onlar bizim en değerli varlıklarımız, annelerimiz. Tüm Annelerimizin Anneler Günü'nü bir kez daha kutluyorum’’ dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.