Başkan Kepenek Miniklerin Karne Heyecanını Paylaştı

Başkan Kepenek Miniklerin Karne Heyecanını Paylaştı

Tüm yurtta olduğu gibi Honaz’da da ilk-orta ve lise öğrenimi gören öğrenciler yaz tatiline girdi.

A+A-

Tatilin müjdecisi karneler sahipleri ile buluştu. Gürlek İlkokulu’ndaki miniklerin karne sevincini paylaşan Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek’in öğrencilere bir de tatil hediyesi vardı.

Belediye Başkanı Yüksel Kepenek; güne karne sevinci ile başladı. Gürlek İlkokulu’nda sabahın erken saatlerinde miniklerle biraraya gelen Başkan Kepenek; Honaz Kaymakamı Hamit Genç ile birlikte öğrencilere iyi tatiller diledi.

“Her Zaman Öğrencilerimizin Yanındayız”

Öğrencilere yaz tatilinde vakit geçirmelerine yardımcı olacak kitaplar hediye eden Belediye Başkanı Yüksel Kepenek; yıl boyu çalışan, okula giden miniklere ‘Mutlu bir tatil geçirin’ dileklerinde bulundu. Başkan Kepenek karnesi alan miniklere; “Çocuklarımızın hepsi çok çalışkan ve başarılı. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün geleceği emanet ettiği gençlerimize biz de her konuda destek olacağız. Bizler eğitim ve sosyal alanlarda projelerimizle onların yanında olacak; çocuklarımız da başarıları ile bizleri gururlandıracaklar. Bugün karnelerini alarak bir eğitim ve öğretim yılını geride bırakan bütün öğrencilerimize iyi tatiller diliyorum” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.