Başkan Örki'den Hayırlı Olsun Ziyareti

Başkan Örki'den Hayırlı Olsun Ziyareti

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nin yeni başkanı ve yönetimine hayırlı olsun ziyareti yaptı.

A+A-

Başkan Örki, Pamukkale Belediyesi olarak her daim yeni yönetimin yanında olmayı sürdüreceklerini dile getirdi.

Geçen haftalarda yeni yönetimi tespit edilen DGC’yi ziyarette bulunan Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Muhammet Karaçay ve yönetim kurulu üyelerine yeni görevlerinde başarılar diledi. Başkan Avni Örki’ni ziyaretinde Denizli Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulu üyeleri Mesut Güler, Hacı Selamoğlu, Ayhan Çimendağ, Metin Akman ve Sevim Say da hazırda bulundu. Başkan Örki, DGC’nin yeni başkanı Muhammet Karaçay’a çiçek vererek yönetim kuruluna yeni görevinde başarılar diledi.

“HER ZAMAN YANINIZDAYIZ”

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nin son yapılan genel kurulunda kan değişimi yaşandığını söyleyerek, “Kan değişimi iyidir. O kuruma yeni bir hareket ve heyecan katar. Sizler de tecrübenizi bundan sonra Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde değerlendireceksiniz. Bundan sonra DGC’nin daha emin adımlarla ilerleyeceğine inanıyorum. Önceki dönemlerde cemiyette görev yapan başkan ve yönetim kurulu üyelerine de teşekkür etmek gerekir. Bizler her zaman sizlerin yanında olmaya çalışacağız. Sizlere her zaman kapımız açık. Fikirlerinizi dinlemeye hazırız. Yeni seçilen yönetiminize bir kez daha başarılar diliyorum” dedi. Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Muhammet Karaçay ise ziyaret nedeniyle Başkan Örki’ye teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.