Başkan Otçu'dan Harekat Açıklaması

Başkan Otçu'dan Harekat Açıklaması

Denizli Gönüllü Teşekküller Platformu Başkanı adına Başkan Erdal Otçu tarafından Barış Pınarı Harekatı ile alakalı bir açıklama yapıldı.

A+A-

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

9 Ekim 2019 saat 16.00'da başlayan ve bölge halkına barışı,huzuru getirmek; güvenlikli koridor oluşturmak, Suriye halkının geriye dönüşünü başlatmak ve güney doğu sınırımızda İsrail'in kanatları ve güdümü altında hareket edecek bir  terör devletçiğinin oluşmasını engellemek amacıyla zafer için sefere çıkan kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz ve Mehmetçiğimizi can-ı gönülden destekliyoruz.

İnlerinde Etkisiz Hale Getireceğiz

Küstah, kaba, hadsiz, kafası karışık sarı kovboya rağmen; kimseden destek almadan,  tek başına giriştiğimiz harekatın ; bundan önceki Fırat Kalkanı ve Zeytin dalı operasyonları gibi başarıyla sonuçlanıp; teröristi ininde etkisiz hale getireceğine inanıyoruz.

Türkiye'nin Ortadoğu bataklığında boğulacağını iddia edenler; ABD ve Rusya ile ;  Türk topraklarında ve bölgede gözü olan diğer emperyal ülkelerin kilometrelerce uzaklıktan  gelip  niçin Suriye'de çöreklendiklerinin cevabını vermelidirler.

Eğer Ortadoğu bir bataklık ise; Türkiye; bu harekatla;  batmaya değil; bu bataklıktaki sivrisinekleri ortadan kaldırmaya ve kurutmaya gitmektedir.

Türkiye bu harekata; Suriye sınırında İsrail'in güdümünde ve etkisi altında olacak , proje bir terör ve işgal  devletçiğinin kurulmasını önlemeye gitmektedir.

Türkiye bu harekata; DAEŞ ve PKK zulmü ve katliamından kaçarak ülkemize sığınan kadın,yaşlı , çocuk ve sivil halkın tekrar kendi vatanlarına dönebilmeleri için güvenlik koridoru oluşturmaya gitmektedir.

Sosyal Medya Teröristleri

Bu harekat göstermiştir ki; dünyada bir de; "sosyal medya teröristleri" at oynatmaktadır.Aslı, astarı ve gerçekle hiç bir alakası olmayan  resim ve video görüntülerini paylaşarak Türkiye aleyhinde algı operasyonu yapmaktadırlar.

Türkiye, hem iç, hem dış düşmanlarımızla sahada olduğu gibi; ayrıca; sanal alemdeki sahtekarlar ile de sosyal medyada mücadele etmek zorunda kalmaktadır.

Şanlı ordumuz; ölürsem şehit,kalırsam gazi düsturuyla; terör örgütlerine karşı; asil milletimizin sevgisi, güveni ve duasından aldığı güçle; ülkemizin bekası için, evlatlarımıza huzur ve sulh içinde yaşayacakları bir ülke bırakmak gayesiyle görev başındadır.

Vatanımıza,milletimize,birliğimize,dirliğimize kastetmiş  şer odakları Türkiye karşıtlığında ne kadar el ele,kol kola girmişlerse; Türk Milleti de ordumuzla aynı hedef doğrultusunda  birbiriyle kenetlenmiş, 30 bin tır silahı gönderen ve teslim alan haydutlara karşı göğüslerinde çelik zırhlı bir duvar örmüşlerdir.

Bundan böyle Türkiye'nin sınırları masa başında cetvelle çizilemeyecek, hiç bir tehdit milletimizi yıldıramayacak, hiç bir güç ülkemizi parçalayamayacak, bölemeyecektir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.