Başkan Özbaş Vatandaşlarla Buluşuyor

Başkan Özbaş Vatandaşlarla Buluşuyor

Başkan Ahmet Necati Akbaş, Sarayköy’ün marka bir şehir olması adına büyük hizmetlere imza attıracak projelerini dur durak bilmeden anlatmayı sürdürüyor.

A+A-

Sarayköy Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın AK Partili Belediye Başkan Adayı Ahmet Necati Özbaş, 2 gün içerisinde 433 hanenin kapısını çaldı, azimle yeni projelerini vatandaşlara tek tek kendisi bahsetti.

Sarayköy Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın AK Partili Belediye Başkan Adayı Ahmet Necati Özbaş, Sarayköy’ün eğitimde, sanatta, sporda, tarımda büyük adımlar attıracağı projelerini vatandaşlara yorulmadan, azimle anlatmaya devam ediyor. AK Parti ilçe Başkanı Volkan Gezen, MHP İlçe Başkanı Ali İhsan Seçkin ve Cumhur İttifakı Meclis üyesi adayları ile seçim çalışmalarını sürdüren Başkan Adayı Özbaş, 2 gün içerisinde 8 mahallede 433 hanenin kapısını çaldı, projelerini kendisi vatandaşlara anlattı.

Sevgi Seli

Her mahallede sevgi seli ile karşılaşan Başkan Adayı Özbaş’a, vatandaşlardan tam destek geldi. Başkan Özbaş’ın yanında olduklarını belirten Köprübaşı Mahallesi’nde yaşayan Fatma Nalbant, “5 yıl boyunca hep sen bizim yanımızda oldun, bir kere de biz senin yanında olalım” diyerek Başkan Adayı Özbaş’a tam destek verdiklerini söyledi.

Vatandaşlardan aldığı destek ile daha çok, azimle, Sarayköy’ün geleceği için yorulmadan büyük bir heyecanla çalışmaya devam edeceğini belirten Cumhur İttifakı’nın AK Partili Belediye Başkan Adayı Ahmet Necati Özbaş, “Her kapı ardında bizlere gönül gözleriyle bakan vatandaşlarımız var. Bizler 5 yıl içerisinde hizmetlerimizi gerçekleştirirken aslında gönül köprüleri kurmuşuz. Hizmetlerin en güzeli de gönüllerde yer edinmek. Vatandaşlarımız bizleri tekrar bu onurlu göreve getirirse, memleketimiz için büyük projelere imza atacağımızı, vatandaşlarımızın her zaman ihtiyaç duyduklarında yanlarında olacağımızı belirtmek için birebir kendim projeleri anlatmaya devam edeceğim” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.