Başkan Severli'den Iğdırspor'a Ziyaret

Başkan Severli'den Iğdırspor'a Ziyaret

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Iğdır Şubesi Başkanı Gazi Orhan SEVERLİ, Iğdırspor Başkanı Cantürk ALAGÖZ'ü ziyaret etti.

A+A-

Başkan Severli'nin ziyaret ile alakalı açıklama şöyle:

"Bugün Iğdır'lı hayırsever iş insanı ve aynı Zamanda Iğdırspor'un başkanı sayın CANTÜRK ALAGÖZ'le Iğdırspor K.Elazığ spor maçı öncesi bir araya geldik.

İş insanın (zenginliğin)lüks araca binip,şehrin en lüks semtinde tur atmak olmadığını ,elindeki imkanları herkesin faydalanabileceğini, spor,sanat ile gençleri topluma kazandırmak ve bu sayede kötü alışkanlık ,farklı yönlere yönelmemesini engellemek,iş sahaları kurarak kendi ilinin ve ülkesinin ekonomisine katkıda bulunarak, ilindeki göçü bu sayede durdurarak topluma ve ülkesine hizmet eden,vatan ,bayrak ülke sevgisinin gerçek bir örneği  olmuştur.

Bugünde her zaman yanımızda hissettiğimiz varlığıyla gurur duyduğumuz vatansever iş adamımıza Gaziler haftası münasebetiyle Şehit Aileleri ve Gaziler olarak naçizane ülkesine hizmet eden hayırsever iş adamımıza kendisinin ve çok sevdiği IĞDIR FK logosunu taşıyan tabloyu kendisine takdim ettik.  Gururlanarak bizlere Teşekkür  etti ve Sizler Bizler icin Gazi oldunuz Emeğinizin  karşılığı yoktur. Bizler herzaman yanınızdayız dedi. Gururu gururumuzdur. 
Gösterdiğiniz gayretin bulunması nadirdir.

Bunun için içtenlikle teşekkürlerimizi sunduk. Ayrıca önümüzdeki haftalarda oynanacak Alanya Kestel maçı öncesi Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri derneği IĞDIR şubemizi ziyaret edeceğini söylemesinden dolayı ve bizim için yaptığınız her şey  için sonsuz teşekkür ediyorum.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.