Başkan Şevik, Acıpayam’da Okurlarıyla Buluşuyor

Başkan Şevik, Acıpayam’da Okurlarıyla Buluşuyor

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, Acıpayam’da ilki düzenlenen “Kitap Günleri”ne katılacak.

A+A-

Başkan Şevik, 2 Haziran 2022 Perşembe günü Acıpayam Belediyesi Düğün Salonu’nda, pandemi yasaklarını değerlendirerek yazdığı ilk kitabı  “Dünyayı Sarsan Salgınlar”, geçtiğimiz yıl kaleme aldığı “Dokumanın Başkenti Buldan” kitabını okurları için imzalayacak. Başkan Şevik’in son kitabı“ İdealist Bir Cumhuriyet Hekimi Dr. Behçet Uz” okurlarıyla buluşacak.

Buldan Belediye Başkanı ve yazar Mustafa Şevik, Acıpayam Belediyesi ile Türk Ocakları Denizli Şubesi tarafından ilk kez düzenlenen “Acıpayam Kitap Günleri’ne katılacak.  Acıpayam Belediyesi Düğün Salonu’nda  gerçekleştirilecek Kitap Günlerinde  çok sayıda yazar kitaplarını sevenleri için imzalayacak.27 Mayıs 2022  Cuma günü saat 15.00’de başlayacak olan “Acıpayam Kitap Günleri” 5 Haziran 2022  Pazar gününe kadar devam edecek.  

BAŞKAN ŞEVİK KİTAPLARINI İMZALAYACAK

Başkan Şevik, Acıpayam Kitap Günleri kapsamında 2 Haziran 2022 Perşembe günü Acıpayam Belediyesi Düğün Salonu’nda hem kitaplarını imzalayacak, hem de söyleşi gerçekleştirecek. Başkan Şevik,  tüm dünyayı etkisi altına alan Kovid-19 pandemisi döneminde uygulanan yasakları değerlendirerek derlediği “Dünya Sağlık Örgütü ve Dünyayı Sarsan Salgınlar”  adlı ilk kitabı, Buldan ilçesinin, geleneksel el dokuması dünü ve bugünü üzerine yaptığı araştırmaya dayanarak yazdığı “Dokumanın Başkenti Buldan” adlı 2.kitaplarını okurları için imzalayacak.

Başkan Şevik, Buldan’a önemli hizmetleri bulunan ve İzmir’in efsanevi belediye Başkanı dr. Behçet Uz’u kaleme aldığı “ İdealist Bir Cumhuriyet Hekimi Dr. Behçet Uz” adlı son eserini Buldanlıların hizmetine sunmaya hazırlanıyor. Başkan Şevik, “İlçemize hizmet etmiş isimlerin unutulmaması ve  gelecek nesillere aktarılması, özünü, kültürünü, geleneklerini korumuş nadir ilçelerden biri olan Buldan’ımızda yazınsal ürünlere ayrı bir önem veriyoruz. Ben bunun ilk adımını attım.  Bu konuda çalışmaları da belediye olarak desteklemeye hazırız” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.