Başkan Şevik, Buldan’da engelleri kaldırıyoruz

Başkan Şevik, Buldan’da engelleri kaldırıyoruz

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, göreve geldikleri günden itibaren Buldan’da engelleri kaldırmak için seferber olduklarını belirterek, “Engelli kardeşlerimizin daima yanında olacağımıza söz vermiştik, bu sözümüzü de tutuyoruz” dedi.

A+A-

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, “Engelsiz bir Buldan” için çalışmalarına devam ediyor. Toplumun her kesimine hizmet vermeye ve ihtiyaç sahibi vatandaşların hayatını kolaylaştırarak, onları her alanda desteklemeye çalıştıklarını belirten Başkan Şevik, göreve geldikleri günden itibaren ilçe genelinde engelleri kaldırmak çimin seferber olduklarını vurguladı. Cami, okul, kaldırım ve parkları tekrar gözden geçirip, engelli bireylere uygun hale getirdiklerini söyleyen Başkan Şevik, akülü araç ve tekerlekli sandalye taleplerini de geri çevirmediklerini açıkladı.

ENGELSİZ YUNUS EMRE PARKI Belediye projelerini engellileri düşünerek hazırladıklarını hedeflerinin engelleri ortadan kaldırarak, Buldan’ı engelsiz bir ilçe haline getirmek olduğunu da sözlerine ekleyen Başkan Şevik, Engelli vatandaş ve çocukların daha kaliteli zaman geçirmelerini sağlamak amacıyla Engelsiz Yunus Emre Parkı için kolları sıvadı.

Başkan Şevik, “Mevcut çocuk oyun alanlarımızı yeniledik. Engelli çocuklarımız için oyun grupları yerleştirdik. Anadolu’da Türkçe şiirin öncüsü ve şiirlerinde Allah ve insan sevgisini, dostluğu, kardeşliği, merhamet ve yardımlaşmayı öğütleyen Yunus Emre’nin adının ve felsefesinin yaşatılacağı park projemiz hazır. Engelli vatandaşlarımızın ve çocuklarımızın daha kaliteli zaman geçirecek parkımızın çalışmalarına başladık” dedi.

Başkan Şevik, ayrıca 20 mahalleye yapılan sosyal tesislerin de engelli vatandaşların rahat kullanabileceği şekilde inşa edildiğinin altını çizdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.