Başkan Şevkan 2. Faz Aşısını Oldu

Başkan Şevkan 2. Faz Aşısını Oldu

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, korona virüsle mücadele çalışmaları kapsamında başlayan aşılama sürecinde ikinci faz aşısını da oldu.

A+A-

Sağlık Bakanlığı tarafından belirlenen takvim kapsamında daha önce ilk faz aşısı gerçekleştirilen Başkan Şevkan, 28 gün sonra ikinci faz aşısını da olarak pandemi süreci çalışmalarına devam etti.

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi  Şevkan yaptığı açıklamada , "Salgınla mücadelede ilk aşama tedbir, ikinci aşama ise aşı olmak. Bugün biz de 2. faz aşımızı olduk. Hep birlikte bu zor günleri atlatacağız ve el birliğiyle bu hastalığın üstesinden geleceğiz.

Her zaman olduğu gibi özellikle pandemi sürecinde gecesini gündüzünü feda eden özverili saygıdeğer meslektaşlarımın eliyle ikinci doz aşımız da yapıldı. Elleriniz dert görmesin sevgili arkadaşlar. Her birinizin önünde saygı ve muhabbetle eğiliyoruz. Aşı konusunda hiç kimsenin tereddütü olmamalıdır. Sağlık çalışanları bizim için kendi hayatlarını ortaya koyuyorlar .#maske#mesafe#temizliksırası gelen mutlaka aşı olmalıdır.

Sağlıklı günler dileklerimle...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.