Başkan Şevkan Acıpayam'ı Uyardı: Rehavet Yok

Başkan Şevkan Acıpayam'ı Uyardı: Rehavet Yok

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde Korona virüs mücadelesine başlandığı günden beri alınan önlemler kendini göstermeye başladı.

A+A-

Geçtiğimiz haftalarda Acıpayam ve mahallelerinde vaka sayısı yükselmişti. Sağlık Bakanlığı tarafından uygulanan önlemlerin ilçede uygulanmasından sonra vaka sayısı yapılan testlerde göre düşüş gösterdi.

Dün itibariyle ilçede iki kişinin test sonucu pozitif çıktı. Acıpayam Belediye Başkanı Dr Hulusi Şevkan Covid 19 virüsünde gelinen durum hakkında açıklamada bulundu. Başkan Şevkan: "Rehavet yok. Birazcık gevşeme olabilir. Ancak tedbirlerden asla taviz vermeyeceğiz. En küçük ihmal ya da vurdum duymazlık bizleri felakete götürebilir." dedi. 

10 Gün Daha Sabır

Başkan Şevkan, "İlçemizde önlemlerden asla geri adım atmayacağız. Tehlike bitene kadar önlem, önlem, önlem diyoruz. Tarım ile uğraşan vatandaşlarımız tedbirli bir şekilde bağ, bahçe işlerini yapabilir. Ben Acıpayam'ın çalışkan özverili insanlarına güveniyorum. Az kaldı hiç merak etmeyin 10 gün daha sabırlı olalım. Evde kalarak hijyen kurallarına uyalım. Temastan kaçınmaya devam edin.Bakın hayat normale dönerek kontrollü bir şekilde yaşantımıza devam edeceğimize inanıyorum." şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum