Başkan Şevkan Hakkında Çıkan İddialara Cevap Verdi

Başkan Şevkan Hakkında Çıkan İddialara Cevap Verdi

Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan bugün Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde yaptığı açıklama ile iddialara cevap verdi.

A+A-

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Avukat Mahir Akbaba ve Denizli Milletvekili Teoman Sancar ile birlikte bir kısım Acıpayam Belediyesi CHP `li Meclis Üyelerinin kendisi ve kardeşi ile alakalı iddialarına cevap veren Başkan Şevkan, İçişleri bakanlığından bir müfettişin gelip çok ciddi bir araştırma yaptığını, Denizli Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunmasıyla 2017 yılında adli soruşturma ve kovuşturma da başlatıldığını, hem içişleri bakanlığının hem de Acıpayam Cumhuriyet Başsavcılığının konu ile ilgili kesin kararını ‘kovuşturmaya yer olmadığı’ yönünde olduğunu ifade etti.

Şoke Oldum

Hakların çıkan ses kayıtlarıyla ilgili ise şoke olduğunu belirten Başkan Şevkan bununla ilgili de savcılığa başvurduğunu ve kardeşinin bu hukuki süreci devraldığını belirtti.

Vali Kaymakama da seslenerek “Açığa alınmam gerekiyorsa alın” şeklinde konuşan Başkan Şevkan 31 Mart’ta halkın teveccühü ile yeniden başkan seçildiğini ve halkın güvenini aldığını, iddialarla ilgili alnının açık olduğunu ve mahkemeden sonra her şeyin belli olacağını ifade etti.

Başkan Şevkan'ın yapmış olduğu basın toplantısını izlemek için tıklayınız

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.