Başkan Şevkan İlçeyi Adım Adım Geziyor

Başkan Şevkan İlçeyi Adım Adım Geziyor

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, ilçe genelinde incelemelerine ve mahalle ziyaretlerine devam ediyor. 

A+A-

Acıpayam  Belediye Başkanı  Dr. Hulusi Şevkan, Acıpayam ve mahallelerinde yaşayan vatandaşların ihtiyaçlarını yerinde tespit etmek ve çalışmaları incelemek amacıyla ilçeyi  ilmek ilmek dokuyor. 

Şubat ayının son Pazar gününün ilk saatlerinde ilçeye bağlı  Apa  Mahallesi’ne giderek vatandaşların talep ve önerilerini yerinde dinleyen Başkan  Şevkan , “56 binlik Acıpayam’ımızı  hemşerilerimizle birlikte yönetiyoruz. Mahallelerimizi tek tek gezerek vatandaşlarımızı dinliyor ve çalışmalarımızı bu görüşmelerin ışığında yapıyoruz.” dedi. 

Apa Mahallesi’nde Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Erdem ve birim müdürleri ve mahalle muhtarı Feridun Arman ile birlikte vatandaşlarla bir araya gelen   Başkan  Şevkan, ziyarette hem mahallede yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi hem de vatandaşlardan gelen talep ve önerileri dinledi. 

ŞEVKAN: HEPİMİZİN GAYRETİ HEMŞEHRİLERİMİZİ MUTLU ETMEK

Hizmetlerinde katılımcılığı esas aldıklarını her seferinde vurgulayan Başkan Şevkan, ‘’Gayretimiz hemşerilerimizin mutluluğuna vesile olmak. Bunun için tüm enerjimizle çalışmaya devam edeceğiz ‘’dedi.  

Mahalle ziyaretleri kapsamında muhtarlar ve hemşerileriyle bir araya geldiklerini belirterek söz konusu ziyaretlerin oldukça verimli geçtiğini söyledi. Başkan Şevkan    şunları dile getirdi: “İlçemizde 56  mahallemiz var.

Muhtarlarımızla, çocuklarımızla, gençlerimizle ve büyüklerimizi ziyaret ediyoruz. Hemşerilerimizle hasbihal ediyoruz, yapılması gereken işlerimiz hakkında görüş alışverişinde bulunuyoruz. Bu buluşmalarımız neticesinde de Acıpayam Belediyesi olarak çalışmalarımızı planlı ve programlı bir şekilde yürütüyoruz. Bugüne kadar Apa mahallemizde güzel hizmetler gerçekleştirdik, bundan sonra da yine halkımızın rahatı için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Bizleri sıcak ve samimi bir şekilde misafir eden tüm hemşerilerime de ayrıca teşekkür ediyorum.” 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.